Last Call: Ve vyhroceném dramatu musí k záchraně sebevraha stačit telefon

Last Call: Ve vyhroceném dramatu musí k záchraně sebevraha stačit telefon | Fandíme filmu
Mutiny Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Uklízečka nebyla na podobné věci školená, přesto právě ona musí ze vše sil bojovat o život deprimovaného muže. Je tu trailer.

Napínavých konverzačních dramat není nikdy dost a snímek Last Call by se klidně mohl zařadit k těm povedenějším. V centru dění se ocitne uklízečka Beth, která během únavné šichty vezme telefon v domnění, že hovor nebude mít dlouhého trvání. Bohužel tomu tak v tomto případě nebude. Na druhé straně "drátu" je totiž Scott, zlomený a zoufalý muž, jenž se chtěl dovolat na linku bezpečí/důvěry, poněvadž si pohrává s myšlenkou, že spáchá sebevraždu. Rozhovor se postupně vyhrocuje a Beth musí napnout všechny síly, Scotta uklidnit a přesvědčit ho, že vzít si život není ten nejlepší nápad. Snímek by měl být zajímavý tím, že se odehrává v reálném čase na rozdělené obrazovce, tudíž po celou dobu vidíme oba hlavní protagonisty.

Vypjaté drama natočil a napsal Gavin Michael Booth, když mu se scénářem pomohl Daved Wilkins. Ten si současně střihnul i sebevražednými tendencemi pronásledovaného muže, zatímco snaživou hrdinku, jež se jej pokusí ukecat, si zahrála Sarah Booth. Snímek doposavad otestoval pouze festivalové vody a pyšní se na serveru RottenTomatoes 13 kladnými recenzemi z celkových 16 při průměrném ratingu 7.3/10. Premiéra by měla proběhnout skrze VOD a DVD 23. února 2021.

Zdroj: Milk Creek Entertainment

Foto: Mutiny Pictures

Galerie: 6

Last Call: Ve vyhroceném dramatu musí k záchraně sebevraha stačit telefon | Fandíme filmu Last Call: Ve vyhroceném dramatu musí k záchraně sebevraha stačit telefon | Fandíme filmu Last Call: Ve vyhroceném dramatu musí k záchraně sebevraha stačit telefon | Fandíme filmu Last Call: Ve vyhroceném dramatu musí k záchraně sebevraha stačit telefon | Fandíme filmu Last Call: Ve vyhroceném dramatu musí k záchraně sebevraha stačit telefon | Fandíme filmu Last Call: Ve vyhroceném dramatu musí k záchraně sebevraha stačit telefon | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest