Strážci Galaxie 3: Scénář je hotový, kamery se příští rok konečně roztočí

Strážci Galaxie 3: Scénář je hotový, kamery se příští rok konečně roztočí | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Všechny přípravy potřebné k další komiksové výpravě do vesmíru jsou dokončené a už se pouze čeká, až se všichni zúčastnění budou moci sejít.

Třetích Strážců Galaxie jsme se měli původně dočkat již letos, tvorba závěru trilogie se však notoricky značně protáhla komplikacemi kolem předloňského vyhození Jamese Gunna kvůli jeho bezmála deset let starým urážlivým tweetům. Marvel s Disneym režiséra k projektu po nějaké době znovu najali, mezitím však Gunn stihl uzavřít dohodu s konkurenčním DC ohledně režie nového Sebevražedného oddílu

Toho se však dočkáme již příští rok, na řadu tedy pomalu ale jistě přicházejí právě noví Strážci. A začátku natáčení by v tuto dobu nemělo již nic stát v cestě. Tedy alespoň z tvůrčího hlediska. Gunn na svém Twitteru totiž prozradil, že je v tuto chvíli již najata většina šéfů produkčního týmu a co je nejdůležitější, rovněž je hotový i scénář. 

Ten se podle všeho od původní verze, která vznikla před Gunnovým vyhazovem, liší pouze lehce a byl upraven jen v detailech z uměleckých důvodů. Tyto úpravy budou každopádně probíhat i nadále. Celá dva roky stará kontroverze se do příběhu tedy nepromítla a dostaneme závěr Strážců v takové podobě, jaká byla plánována již od začátku. 

Nejdůležitější otázkou samozřejmě je, kdy se přesně začne natáčet. Podle informací The Hollywood Reporteru by se kamery měly roztočit závěrem příštího roku. To by znamenalo, že se snímku s největší pravděpodobností dočkáme v roce 2023. Na rok 2022 už má Marvel ohlášené čtyři filmy a do roku 2023 by se mělo vše bez potíží stihnout, pro naprosto libovolný termín. Strážci by tak klidně mohli dorazit opět v květnu, stejně jako v případě prvních dvou filmů.

Na závěr si můžete prohlédnout fotografii, kterou James Gunn sdílel k příležitosti dvou let od úmrtí legendárního komiksového autora Stana Lee. Těšíte se na nové Strážce Galaxie? Napište nám do komentářů.

Foto: Marvel Studios

Zdroje: James Gunn, The Hollywood Reporter

Galerie: 10

Strážci Galaxie 3: Scénář je hotový, kamery se příští rok konečně roztočí | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář je hotový, kamery se příští rok konečně roztočí | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář je hotový, kamery se příští rok konečně roztočí | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář je hotový, kamery se příští rok konečně roztočí | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář je hotový, kamery se příští rok konečně roztočí | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář je hotový, kamery se příští rok konečně roztočí | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář je hotový, kamery se příští rok konečně roztočí | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář je hotový, kamery se příští rok konečně roztočí | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář je hotový, kamery se příští rok konečně roztočí | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář je hotový, kamery se příští rok konečně roztočí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu