Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa

Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit dalších 13 obrázků
Produkce nehodlá nic riskovat, chce přeborníka na záporáky. Objevily se další podrobnosti o Deppově odchodu.

Natáčení Fantastických zvířat 3 je v plném proudu a tak není možné příliš otálet při hledání náhrady za Johnnyho Deppa, který vyhověl přání studia a vzdal se role záporáka Grindelwalda. Podle hollywoodských zpravodajů je v čele seznamu kandidátů Mads Mikkelsen, který je favoritem režiséra Davida Yatese a zahájil jednání o své účasti. Zprávu jako první přinesl magazín Deadline. Část fanoušků by se bývala nezlobila, kdyby se k roli vrátil Colin Farrell, který Grindelwalda ztvárnil v první části série. Magazín Variety nicméně upozornil na to, že by to nebylo možné, protože herec je zaneprázdněný natáčením The Batmana.

Mikkelsen je zároveň výtečnou, ale i trochu nudnou volbou. Na jednu stranu je to vynikající herec, který ztvárnil záporáků celou řadu. Na stranu druhou už jich možná ztvárnil až dost a mohlo by být zajímavější, pokud by produkce volila spíš nějakou neotřelou hereckou náhradu. Nicméně v napjaté situaci asi nebyl čas na nějaká odvážná rozhodnutí a bylo třeba vsadit na prověřenou kartu. Mikkelsen ztvárnil Hannibala Lectera, bondovského Le Chiffre, Rocheforta ve Třech mušketýrech, Kaecilius v Doctoru Strangeovi a další záporné postavy.

Deppa studio požádalo o odstoupení po tom, co britský soud před několika dny rozhodl, že jej deník The Sun může označovat jako domácího násilníka. Magazín Variety přinesl další podrobnosti. Spor o kdo měl větší vinu na rozpadu manželství Deppa s Amber Heard hořel už delší dobu. Kromě výnosu soudu v rozhodnutí studia Warner podle Variety hrálo roli také to, že Fantastická zvířata 2 nedosáhla očekávaného výsledku a Deppovi obecně delší dobu chybí hit, zatímco Aquaman s Amber Heard utržil přes miliardu a studio chce s herečkou dál spolupracovat.

Dále se kolem Fantastických zvířat shlukovala příliš velká negativita. Vedle Deppa sklízí kritiku scenáristka J.K. Rowling, které jsou vytýkány necitlivé výroky na adresu trans lidí. A Ezra Miller zdánlivě napadl fanynku (videozáznam události je vytržený z kontextu a situace je nejasná, avšak žádné bližší vysvětlení k události dosud ze strany herce nepřišlo). A Deppův nepříznivý soudní výsledek prostě už byla poslední kapka, kdy studio další porci negativity nechtělo snášet. Roli hrála i skutečnost, že od té doby, co se studia Warner plně chopila před několika lety společnost AT&T a restrukturalizovala jeho vedení, tak je míra tolerance vůči jakýmkoliv kontroverzím daleko nižší než kdykoliv dřív.

V hlavních rolích vystupují Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller, Jude Law, Alison Sudol, Dan Fogler, Jessica Williams, Callum Turner či Claudia Kim. Režíruje David Yates, scénář napsali J.K. Rowling a Steve Kloves. Datum premiéry je přdběžně stanovené na 15. 7. 2022.

Zdroje: Deadline, Variety

Galerie: 14

Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Filmaři si vybrali náhradu za Johnnyho Deppa | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu