Doctor Strange 3: O čem má být další díl kouzelnické série

Doctor Strange 3: O čem má být další díl kouzelnické série | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Příští kouzelnická marvelovka má být blíž, než bychom si mohli myslet.

Marvelovka Doctor Strange 3 zatím nebyla oficiálně oznámená. Sám představitel hlavní role Benedict Cumberbatch nedávno prozradil, že by příští rok měl kostým znovu obléci. Je řada možností toho, pro jaký projekt by to mohlo být, nicméně server The Cosmic Circus momentálně tvrdí, že by opravdu mělo jít o plnohodnotného Doctora Strange 3.

Film má být podle zákulisních zdrojů serveru uveden ještě před příštími Avengers a má vycházet z komiksového příběhu Time Runs Out. Film má začít přesně tam, kde skončil Mnohovesmír šílenství. Tedy ve chvíli, kdy Strangeovi z našeho vesmíru naroste třetí oko na čele a záhy se objeví čarodějka Clea (Charlize Theron), která mu říká, že jeho činy způsobily „inkurzi“ (Incursion / „srážku“, „prolnutí“), tedy potenciálně devastující srážku dvou paralelních realit. Clea Strange vyzve, aby jí pomohl inkurzi zarazit a společně se vydávají do Temné dimenze.

Podle The Cosmic Circus by Clea měla být členkou mnohovesmírné organizace „The Black Priests“ (Černí kněží). Ta má sídlo v „Nicotě zničených světů“, což je mrtvý prostor, který zůstává po smrti světů způsobené inkurzí. Ve filmu má být vyjeveno, že umírá celý mnohovesmír, což je zapříčiněno tím, že se inkurze dějí napříč celým multiverzem. Tu poslední způsobil Doctor Strange a ukáže se, že Strange (jeho varianty napříč multiverzem) je extrémně náchylný k tomu, aby se stal katalyzátorem pro konec veškerého jsoucna. Ať už k tomu mají jakékoliv úmysly, jednotlivé jeho varianty se vždycky vměšují do věcí, které se můžou zatraceně pokazit.

Jako hlavní hrozba pro rozpadání mnohovesmíru nicméně bude identifikován Kang a jeho různé varianty. Není zřejmé, zda se nějaká Kangova podoba v Doctoru Strangeovi 3 objeví, nicméně celý snímek by měl být přímou předmluvou toho, co se odehraje v Avengers: The Kang Dynasty a Avengers: Secret Wars.

V současné chvíli nelze o budoucnosti Marvelu nic říct se stoprocentní jistotou. Vedení Marvel Studios i nadřazené společnosti Disney jasně říkají, že ve světle nedávných neúspěchů je třeba přehodnotit celou budoucí strategii. To může potenciálně znamenat rušení, nebo minimálně přepracování některých již plánovaných projektů. Stále nevíme, co nakonec bude s padouchem Kangem, když v tuhle chvíli není vůbec jisté, zda jeho představitel Jonathan Majors ještě někdy bude hrát. A v nedohlednu je ukončení probíhající stávky hollywoodských herců a scenáristů. Bez její vyřešení není možné nic psát nebo točit a veškeré budoucí projekty se odsouvají na neurčito. Nicméně, pokud by se nesnáze vyřešily a Marvel skutečně začal chystat Doctora Strange 3, byli byste otevření tomu, aby pokračování jeho příběhu dorazilo ještě před dalšími Avengers?

Titulní foto: Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

Zdroje: The Cosmic Circus I, II

Galerie: 4

Doctor Strange 3: O čem má být další díl kouzelnické série | Fandíme filmu Doctor Strange 3: O čem má být další díl kouzelnické série | Fandíme filmu Doctor Strange 3: O čem má být další díl kouzelnické série | Fandíme filmu Doctor Strange 3: O čem má být další díl kouzelnické série | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest