Blade: Upíří marvelovka obsadila první roli

Blade: Upíří marvelovka obsadila první roli | Fandíme filmu
New Line Cinema
Zobrazit další 2 obrázky
Mahershala Ali našel první posilu.

Je to už několik let, co Marvel oznámil nového Bladea. Od té doby projekt stačil nastoupit do vývoje, najít režiséra, přijít o režiséra, najít nového režiséra a snad se konečně vypravit směrem k realizaci. Že je projekt na dobré cestě teď naznačuje i první castingová zpráva, které jsme se od výměny režiséra dočkali.

Obsazení rozšířila Mia Goth, devětadvacetiletá Britka, která na sebe výrazným způsobem upozorňuje na indie scéně a často také v nejrůznějších hororech. Začínala v roce 2013 v Nymfomance, následně jsme ji mohli vidět v Léku na život, Suspirii, X nebo Infinity Pool. Jakou roli bude mít v Bladeovi, to zatím nevíme.

Blade je v komiksech poloviční upír, jenž se věnuje likvidování upírů, kteří svoji žízeň po krvi ukájejí na lidských obětech. V letech 1998-2004 s ním vznikly tři celovečerní filmy s Wesleym Snipesem v hlavní roli. Pro Snipese je Blade životní role a od té doby se snaží k postavě vrátit, nicméně prozatím bez úspěchu. V roce 2006 vznikla také rychle zapomenutá televizní série. V roce 2019 byl oficiálně oznámený nový Blade a do hlavní role byl obsazen Mahershala Ali. Scénář psali Stacy Osei-Kuffour a Beau DeMayo. Datum premiéry je stanoveno na 5. září 2024.

Titulní foto je ilustrační, z filmu Blade z roku 1998

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Blade: Upíří marvelovka obsadila první roli | Fandíme filmu Blade: Upíří marvelovka obsadila první roli | Fandíme filmu Blade: Upíří marvelovka obsadila první roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest