Star Wars filmy budou vycházet méně často

Star Wars filmy budou vycházet méně často | Fandíme filmu
Vedení Disneyho připouští, že dosud vydávalo nové Hvězdné války až příliš často.

Šéf Disneyho Bob Iger se v poslední době vyjádřil k několika různým tématům. Včera jsme vám prezentovali jeho pohled na budoucnost X-Menů pod patronátem Marvelu, teď se zaměřme na Star Wars.

Reportér se jej zeptal, jestli by náhodou Disney neměl zpomalit v tempu, jakým Hvězdné války vydává. Iger říká, že když se ohlédne zpátky, tak skutečně vycházely pod patronátem Disneyho Star Wars příliš často. Špatné načasování Bob vnímá jako svoje selhání. Do budoucna můžeme očekávat zpomalení. Neznamená to však, že by přestaly vznikat Star Wars filmy. J.J. Abrams točí Star Wars IX a řada tvůrců (včetně například Weisse a Benioffa, autorů seriálové Hry o trůny) vyvíjí svoje vlastní ságy, které zatím Disney veřejně nepředstavil. Pomalu se přitom blíží chvíle, kdy se Lucasfilm/Disney bude muset rozhodnout, který film vznikne po tom Abramsově. Avšak Iger ještě jednou opakuje, že studio do budoucna bude opatrnější ohledně načasování premiér a rozestupy mezi jednotlivými snímky.

Je patrné, že Iger v interview naráží především na neúspěch Sola: Star Wars Story, u kterého se analytici domnívají, že přišel příliš brzy po předchozích Hvězdných válkách a navíc v nešťastném termínu, jen chvíli po Avengers: Infinity War, kteří naprosto zastínili cokoliv, co přišlo po nich. Obojí je sice pravda, ale doufejme, že se Lucas Film poučil i v dalším ohledu – tedy že fanoušci nejsou nutně zvědaví na to, jak se budou v nejrůznějších spin-offech pořád dokola rozebírat již známé události, jen do daleko větší podrobnosti.

Každopádně uvidíme, jak často tedy budou Star Wars vstupovat do kin v budoucnosti, nicméně se nemusíme obávat, že by jich najednou nebylo všude plno, když se nezadržitelně blíží také první hraný seriál z předaleké Galaxie.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest