Venom: První pohled na Venoma je snad konečně tu

Venom: První pohled na Venoma je snad konečně tu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Znovu potvrzena účast Carnage a odhalen byl také skladatel hudby.

Venom před časem ukázal svůj první trailer, avšak černý mimozemský symbiont se v něm vůbec neukázal. Následně se začaly rojit nepotvrzené zprávy o tom, že se bestiální podoba komiksového záporáka/anti-hrdiny ukáže ve snímku jen minimálně. Ať už to tak bude nebo nebude, ozubenou Venomovu tlamu jsme zkrátka a dobře zatím neviděli. Teď se snad konečně naskytla první příležitost, díky propagačnímu obrázku.

Konkrétně se komiksák ukázal na obalu limonády. Podobné propagační obrázky se samozřejmě často od finální filmové verze liší, takže vše ještě může být jinak, nicméně oči stvůry celkem odpovídají těm, které jsme mohli vidět už na prvním plakátu, tak snad se skutečně díváme na Venomovu ozubenou tlamu. Pokud je fotka autentická, tak se zdá, že tvůrci opravdu stojí o to, aby byl snímek brutální nebo se tomu alespoň blížil.

Server Bleeding Cool potom od vlastních zdrojů potvrdil, že by Woody Harreslon skutečně měl ve filmu hrát Carnage, dalšího známého Spider-Manova záporáka, který je v komiksech vytvořený jako Venomův potomek a v příbězích s antihrdinou Venomem často plní funkci oponenta, protože je ještě krvelačnější než samotný Venom. Dřív se mluvilo o tom, že by Harrelson mohl mít ve filmu jen okrajovou roli a naplno by se jeho postava rozvinula až v případném pokračování.

Na poslední chvíli se ještě vynoříme z říše neoficiálních zpráv a máme pro vás jednu potvrzenou novinku. Hudbu k filmu složí Ludwig Goransson. Jeho doprovod jsme mohli nedávno slyšet v Black Pantherovi, má na triku také Creeda či Uteč.

Jedna z nejsložitějších, nejzáhadnějších a nejdrsnějších postav přichází na velká plátna. Na Oscara nominovaný Tom Hardy je smrtící ochránce Venom. Dále hrají Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate a Woody Harrelson. Režíruje Ruben Fleischer, podle scénáře Jeffa Pinknera a Scotta Rosenberga. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 4.10. 2018.

Zdroje: Bizarnage, Bleeding Cool, Deadline

Venom

05.10.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 2

Venom: První pohled na Venoma je snad konečně tu | Fandíme filmu Venom: První pohled na Venoma je snad konečně tu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest