Venom: Carnage záporákem, chystají se Mysterio a Kraven

Venom: Carnage záporákem, chystají se Mysterio a Kraven | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Nové podrobnosti o tom, jak funguje spolupráce Sony a Marvelu.

Producentka Amy Pascal nás o víkendu překvapila, když odhalila, že vedlejší spider-manovské filmy nakonec přeci jen budou nějakým způsobem navázané na svět Marvelu. Tehdy jsme ještě pochybovali o tom, zda nejde o nějaké nedorozumění, ale podle nejnovějších informací, které přináší Hollywood Reporter, to vypadá, že spolupráce skutečně bude nakonec daleko hlubší. Co všechno jsme se dozvěděli?

Když v roce 1999 Sony koupilo od Marvelu práva na Spider-Mana, získala spolu s ním také 900 dalších spřízněných postav. Sony chtělo natočit celou řadu rozličných filmů, ale všechny plány ztroskotaly, když si Amazing Spider-Man 2 nevedl v kinech dle očekávání. V roce 2014 začala spolupráce Sony Marvelem a vypadá to, že všechny postavy se postupně přeci jen dostanou na svět.

Jako první přijde na řadu Venom. Toho uvidíme v roce 2018 a nově se dozvídáme, že záporákem filmu bude Carnage. Jak nejspíš víte, Venom je černý symbiotický organismus, který můžete znát už z Raimiho Spider-Mana 3. Dodává svému hostiteli sílu, ale také mu postupně zatemňuje mysl. Carnage je Venomův potomek, který se spojí v komiksech s šíleným vrahem Cletusem Kasadym. Na rozdíl od hostitelů Venoma, kteří se svým symbiontem často bojují, žijí Kasady s Carnagem v dokonalé harmonii a užívají si vražedné běsnění. Jedná se o vůbec nejkrvelačnějšího Spider-Manova protivníka.

Co je možná ještě důležitější zpráva, záměrem je představit ve spin-offech Toma Hollanda, jakožto Spider-Mana, který by se zároveň měl objevovat i v dalších filmech, nejen v těch spider-manovských a v Avengers. Prozatím je však smluvně vázaný jen na Avengers a Spider-Mana 1-3. Michael Keaton má smlouvu na jeden film, v dalších Spider-Manových samostatných filmech se mají objevit jiní záporáci než Vulture. A stejně tak by se měl Tony Stark objevit pouze ve Spider-Manovi: Homecoming, v příšítm filmu se má objevit nějaký jiný Avenger.

Spider-manovský svět má růst pozvolna a nesnažit se odstartovat celý naráz, jako když se před zahájením spolupráce s Marvelem snažilo Sony rychle dostat do kin Sinister Six, týmovku plnou záporáku (pro zjednodušení řekněme, že šlo o něco ve stylu Suicide Squad). Jako další přijde po Venomovi dámská týmovka Silver & Black, která zatím nemá datum premiéry, ale měla by se začít točit ještě letos na podzim. Následně by pak měly přijít filmy s Kravenem a Mysteriem!

Kraven, především díky komiksu Poslední lov, patří mezi nejvýraznější Spider-Manovy oponenty. V komiksech je Sergei Kravinoff tragická postava jak z Dostojevského románu, potomek ruských emigrantů a především lovec. V životě chytil snad všechny velké šelmy. Bez použití palných zbraní, často holýma rukama, jen za pomoci nápoje, který zvyšuje jeho sílu. Aby dokázal, že je největším lovcem všech dob, chce polapit to nejnebezpečnější zvíře - Spider-Mana. Mysterio nemá žádné nadpřirozené schopnosti, nicméně se jedná o velice schopného iluzionistu a bývalého hollywoodského kaskadéra, který pracuje s projekcemi, omamnými plyny, hypnózou a dalšími triky.

Zpráva Hollywood Reporteru dodává větší váhu starší novince, podle které by se Kraven měl krátce ukázat už v Silver & Black, popřípadě zprávě o dámské týmovce, kterou přinesl stejný zdroj. Jinak, když tak vidíte všechny ty zprávy o samostatných filmech o padouších v čele, myslíte, že nakonec na tu Sinister Six přeci jen dojde?

Zdroj: THR

Galerie: 2

Venom: Carnage záporákem, chystají se Mysterio a Kraven | Fandíme filmu Venom: Carnage záporákem, chystají se Mysterio a Kraven | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest