Solo: Očekávají se úvodní tržby na úrovni Rogue One

Solo: Očekávají se úvodní tržby na úrovni Rogue One | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Druhý spin off Star Wars by měl vydělat podobně jako ten první.

Necelé dva měsíce zbývají do premiéry dalšího ze Star Wars Stories, tentokrát o mladém Hanu Solovi (Alden Ehrenreich). Reklamní kampaň si dávala opravdu načas, různé postery a hlavně první trailer jsme dostali teprve zhruba před měsícem. Film poznamenalo několik problémů, včetně toho největšího se změnou režiséra (Phila Lorda a Chrise Millera nahradil Ron Howard, který značnou část filmu přetočil).

I negativní reklama je však reklama, o filmu se hodně namluvilo a napsalo, a nyní tu máme první odhady tržeb za první víkend. Ty se pohybují lehce pod úvodními tržbami Rogue One (155M), a Solo by měl tedy za úvodní víkend utržit dle odhadů 150 milionů dolarů. Celkové domácí tržby by se pak mohly pohybovat mezi 390 až 475 miliony, podle ohlasů a kvality filmu.

Solo, na rozdíl od ostatních Star Wars filmů, bude mít větší konkurenci. S datem premiéry 24. 5. čelí především druhému Deadpoolovi, o tři týdny později pak mají v USA premiéru Úžasňákovi 2. Nic samozřejmě Disneymu nebrání v tom premiéru ještě posunout. Důležitý faktorem úspěchu bude také rozpočet, který se zmíněnými problémy a přetáčkami jistě navýšil. Je otázka, zda by film případně zachránil zbytek světa, když v Evropě loni The Last Jedi utržil nejvíc ze všech filmů, v Číně však se Star Wars filmům obecně moc nedaří.

Naloďte se na Millenium Falcon a vypravte do předaleké galaxie. Solo: A Star Wars Story je zbrusu nové dobrodružství nejoblíbenějšího ničemy galaxie. Při řadě odvážných eskapád v temném a nebezpečném kriminálním podsvětí Han Solo poznává budoucího kopilota Chewbaccu a potkává se také s notorickým gamblerem Landem Calrissianem, při cestě, která udá směr jedněm z nejnepravděpodobnějších hrdinů celé Star Wars ságy.

V hlavních rolích hrají Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo a Warwick Davis. Postupně režírovali Phil Lord a Chris Miller a následně Ron Howard. Scénář napsali Lawrence a Jon Kasdanovi. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 24. 5. 2018.

Zdroj: Box Office Pro

Solo: A Star Wars Story

25.05.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 6

Solo: Očekávají se úvodní tržby na úrovni Rogue One | Fandíme filmu Solo: Očekávají se úvodní tržby na úrovni Rogue One | Fandíme filmu Solo: Očekávají se úvodní tržby na úrovni Rogue One | Fandíme filmu Solo: Očekávají se úvodní tržby na úrovni Rogue One | Fandíme filmu Solo: Očekávají se úvodní tržby na úrovni Rogue One | Fandíme filmu Solo: Očekávají se úvodní tržby na úrovni Rogue One | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest