Solo: A Star Wars Story: Dotáčky byly rozsáhlejší než se plánovalo

Solo: A Star Wars Story: Dotáčky byly rozsáhlejší než se plánovalo | Fandíme filmu
Alespoň to uvádí jeden z herců.

Paul Bettany dostal roli v Han Solo: A Star Wars Story teprve potom, co se režie chopil Ron Howard. O tom Paul v rozhovoru prozradil, že pracoval opravdu efektivně, s laserovou přesností rychle doplňoval to, co bylo potřeba doplnit k již pořízené stopáži. Věci se dali do pohybu a vedení v Rona mělo důvěru. A tak mu dávali větší a větší volnost a ve finále Howard přetočil daleko víc, než se původně plánovalo.

Každá podobná zpráva o dotáčkách vždy vzbuzuje především otázku, zda skutečně film uvidíme v květnu, jak dosud stále naplánovaný, anebo nakonec bude přesunutý na prosinec, kdy vstoupily do kin prozatím všechny Star Wars filmy natočené pod dohledem společnosti Disney.

Dále Bettany uvedl, že je film skrz naskrz příběhem Hana Sola, a že se jedná o heist movie. Na určité úrovni jde také o gangsterku. Jednoho z intergalaktických gangsterů si zahrál i sám Bettany. Poprvé po letech si prý při natáčení připadal jako dítě, kterému se plní sny. Tak snad snímek bude plnit sny i nám.

V hlavních rolích hrají Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo a Warwick Davis. Postupně režírovali Phil Lord a Chris Miller a následně Ron Howard. Scénář napsali Lawrence a Jon Kasdanovi. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 24. 5. 2018.

Zdroj: Games Radar

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest