Bude hrát Vin Diesel pro Marvel dvě různé postavy?

Bude hrát Vin Diesel pro Marvel dvě různé postavy? | Fandíme filmu
Připravte se na Inhumans, X-Meny od Marvel Studios.

A zase ten Vin Diesel. Tím, že chce hrát v marvelovkách se nikdy netajil a už před dvěma lety nás začal škádlit obrázky Visiona. Na základě různých náznaků pak bylo možné spekulovat, že si skutečně zahraje mocného androida, kterého stvořil záporák Ultron. Nakonec se však role zhostí Paul Bettany a na Diesela připadl dabing Groota, antropomorfního stromu z Guardians of the Galaxy. Dvojka je sice na cestě, ale stejně se zdá, že je dabing a trocha motion-capture Vinovi málo. Na svém Facebooku tak zase šíří komiksové narážky.

Když Marvelu děkoval za báječnou roli, dodal, že si snad studio myslí, že není člověk. Přitom specificky použil termín Inhuman s velkým I. Už loni v srpnu přitom Diesel přiznal, že původně s Marvelem vůbec nejednal o Grootovi. Na tom se se studiem domluvil proto, že měl málo času a pocit, že ho fanoušci chtějí v komiksovkách vidět co nejdříve. Film, o kterém se bavili zpočátku, byl podstatně vzdálenější a nedostane se do kin dřív než v roce 2016 nebo 2017. (Tedy tak to Diesel říkal loni. Dnes už si můžeme být téměř jistí, že v roce 2016 půjde vedle Captaina Ameriky 3 do kin Doctor Strange. Záhadný titul by tedy přišel ke slovu nejdříve v roce 2017). Projekt měl být úplně nový a před časem také zaznělo, že by Marvel chtěl každý rok v ideálním případě vedle zajetých značek představit vždy také jednu novou. A jaké jsou dosud nepředstavené značky, o jejichž realizaci Marvel někdy nahlas uvažoval? Ms. Marvel, Black Panther a Inhumans.

Inhumans jsou uměle vylepšenou odnoží homo sapiens, kterou před tisícelitími vytvořili Kree, modří mimozemšťané, se kterými jsme se setkali ve Strážcích Galaxie. Inhumans byli stvořeni jako válečný nástroj, ale z blíže neobjasněných důvodů se je Kree nakonec rozhodli nechat napospas osudu. Inhumans vytvořili vlastní společnost, která nejprve žila ukrytá na Zemi a posléze přesídlila na Měsíc. Jedná se o malý národ (něco přes 1200 duší) s přísným kastovním systémem, kterému se s pomocí pečlivě plánované sňatkové politiky podařilo vyšlechtit lidský genom k dokonalosti. Každý Inhuman sám o sobě je fyzicky zdatnější než Captain Amerika a většina z nich nadále získává na prahu dospělosti nadpřirozené schopnosti, které s jistou dávkou zjednodušení můžeme přirovnat ke schopnostem X-Menů, v míře jejich nebezpečnosti i v rozmanitosti. Inhumans jsou také technologicky nesmírně vyspělí. Komiksy většinou pojednávaly o královské rodině, která je vedena Black Boltem, mužem s tak mocným hlasem, že nikdy nesmí vydat ani hlásku, protože jediným slovem dokáže trhat pohoří na kusy.

Že by Diesel laškoval s představou, že si zahraje právě krále Inhumans? Jedná se z jeho strany o nenápadný náznak? Snahu přesvědčit Marvel, aby mu svěřil další roli? Nebo jenom nevinný vtípek, který má poškádlit fanoušky? Každopádně by bylo zajímavé, kdyby pro Marvel daboval strom, který říká tři různá slova a následně propůjčil svou tvář hrdinovi, který nemluví vůbec. Ať už s Vinem Dieselem nebo bez něj, Marvel Inhumans jednou natočí, je jen otázkou, kdy to bude. Pokud Avengers 3 uvidíme skutečně v květnu 2018, zbývají Marvelu ve třetí fázi filmového Marvel Universe pouze dva volné termíny, o které se perou Thor 3, další Hulk, právě Inhumans, Black Panther, Ms. Marvel (popřípadě samostatná Black Widow) a možná dokonce i Iron Man 4.

Dáváte Inhumans ve třetí fázi Marvel Universe šanci, nebo prozatím dostanou přednost jiní hrdinové?

Zdroj: Vin Diesel; obrázky: Comic Vine

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu