Karate Kid: Nové celovečerní zpracování obsadilo hlavní roli

Karate Kid: Nové celovečerní zpracování obsadilo hlavní roli | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 1 obrázek
Jackie Chan našel nového žáka, jehož bude učit bojovým uměním.

Asi dva roky víme, že vzniká nový celovečerní film Karate Kid. Již dřív bylo odhaleno, že novinka propojí původní Karate Kid a remake z roku 2010. Bylo tak celkem jasně dané, že hlavních dospělých rolí se zhostí Ralph Macchio a Jackie Chan. Bylo ale potřeba najít nového „kida“, který se pustí do studia karate.

Nakonec byl do role vybraný čtyřiadvacetiletý Ben Wang. Snímek tedy bude spíš „Karate Teen“ než Karate Kid. Novinka se tím víc přiblíží k původnímu filmu z osmdesátek, při jehož natáčení byl Ralph Macchio zhruba stejně starý, jako je teď Ben, zatímco Jadenu Smithovi při natáčení remaku bylo asi 11 let.

Podle informací produkce zpracovala dohromady asi deset tisíc castingových nabídek z celého světa, z nichž prý Ben silně vyčníval. Hned od začátku dokázal působit, že je s rolí srostlý a zároveň mu pomohlo, že mluví plynně mandarínsky a ovládá řadu bojových umění, včetně karate, kung-fu, taekwonda a dalších. Bena můžete znát z bojového seriálu Narozen v Americe, kde vystupoval v jedné z hlavních rolí.

O zápletce nového Karate Kid nevíme skoro nic. Pouze to, že děj bude zasazený na východní pobřeží Spojených států, kde mladík původem z Číny hledá skrze bojová umění (a svého mentora/mentorů) vnitřní sílu. Režíruje Jonathan Entwistle podle scénáře od Roba Liebera. České datum premiéry je stanoveno na 12. prosince 2024.

Titulní foto je ilustrační, Ben Wang v seriálu Narozen v Americe

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Karate Kid: Nové celovečerní zpracování obsadilo hlavní roli | Fandíme filmu Karate Kid: Nové celovečerní zpracování obsadilo hlavní roli | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu