Thunderbolts: Marvelovská týmovka mění datum premiéry

Thunderbolts: Marvelovská týmovka mění datum premiéry | Fandíme filmu
Marvel Studios
Florence Pugh prozradila, kdy se začíná natáčet.

Včera jsme se dočkali velkého oficiálního odhalení Fantastické čtyřky. Marvel potvrdil kompletní obsazení, zveřejnil první plakát a oznámil nové datum premiéry. Pozorní si všimli, že ten termín měl původně patřit jiné marvelovce, Thunderbolts.

Nekoná se nějaká složitá rošáda celého kalendáře, oba dva snímky si pouze vyměnily termíny navzájem. Zatímco Fantastická čtyřka nově dostává červencový termín, Thunderbolts uvidíme už 1. května 2025.

Důvod k výměně je jednoduchý. Zatímco Fantastická čtyřka se podle posledních informací začne točit letos v létě, Thunderbolts už pomalu v americké Atlantě startují přípravy. Představitelka Yeleny Belove Florence Pugh pro Entertainment Tonight prozradila, že hned jak dokončí únorovou propagaci nové Duny, tak odlétá do Atlanty a začíná točit.

V Thunderbolts se Julia Louis-Dreyfus vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, Wyatt Russell jako U.S. Agent, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Natáčení snímku odstartuje ještě letos. Scénář postupně psali Eric Pearsons a Lee Sung Jin, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 1.5. 2025.

Titulní foto: Marvel

Zdroje: Marvel, Variety, Entertainment Tonight

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu