Thunderbolts: Marvelovka přišla o dalšího herce

Thunderbolts: Marvelovka přišla o dalšího herce | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Naštěstí se rychle našla velice dobrá náhrada.

Marvelovka Thunderbolts má i nadále potíže s obsazením, kvůli tomu, že se natáčení muselo o několik měsíců odsouvat. Už před delší dobou ansámbl opustil Steven Yeun. Nahradit by jej mohl Lewis Pullman, ale definitivně potvrzené to stále není.

Yeun není jediný, kdo musel z kola ven. Odložené natáčení nabourávalo harmonogram, také Ayo Edebiri. Herečka nedávno získala Zlatý glóbus za seriál Medvěd a je docela dobře možné, že v natáčení Thunderbolts jí zamezila připravovaná třetí řada Medvěda, kde má Ayo prioritní závazek.

Namísto ní byla rychle obsazena Geraldine Viswanathan, další talentovaná komediální herečka těsně pod třicítkou. Viswanathan prorazila spolu se snímkem Kazišuci, následně byla k vidění ve Špatném vychování, Cat Person nebo ji potkáme v chystané novince Ethana Cohena – Panenkách na útěku. Vedle toho také léta vystupuje v komediální seriálové chuťovce Nebe s.r.o. Nepotvrzené starší zvěsti říkají, že by ve filmu mohla představovat Erin, asistentku Valentiny Allegry de Fontaine, mocné politické hráčky, která dá tým Thunderbolts dohromady.

V Thunderbolts se Julia Louis-Dreyfus vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, Wyatt Russell jako U.S. Agent, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Natáčení snímku odstartuje ještě letos. Scénář postupně psali Eric Pearsons a Lee Sung Jin, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 24. 7. 2025.

Titulní foto: Marvel

Zdroje: Deadline

Galerie: 2

Thunderbolts: Marvelovka přišla o dalšího herce | Fandíme filmu Thunderbolts: Marvelovka přišla o dalšího herce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu