Úsměv 2: Strašlivá kletba si vybrala novou oběť

Úsměv 2: Strašlivá kletba si vybrala novou oběť | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Druhý díl dobře hodnoceného hororu obsadil do jedné z hlavních rolí vycházející hvězdu aktuálních seriálových hitů.

Pokračování úspěšného hororu Úsměv (Smile) dorazí do kin už letos na podzim. Je tedy potřeba dát dohromady osazení. V prosinci si produkce vyhlédla do hlavní role Naomi Scott, tu teď doplňuje Lukas Gage. Ani u jednoho z nich pro tuto chvíli nevíme, jakou roli dostali.

Diváci si Lukase začali více všímat od seriálu Ozn@čená z roku 2016. Pak přišly seriály Americký vandal, Euforie, Já, Victor, Bílý lotos, TY a Fargo. Po filmové stránce je zatím výčet slabší. Vedlejší role měl v Cestě zpátky, Za sny až na Mars, větší v How to Blow Up a Pipeline a Na dně. Úsměv 2 tak pro něj může být další výraznou příležitostí, která jej kariérně posune.

První snímek pojednával o nadpřirozené kletbě, jež přeskakuje z jedné oběti na druhou. Navenek se „nákaza“ projevuje děsivým úsměvem prokletého. Skrz kontakt s osobou s křečovitým šklebem ve tváři se přenáší plíživé zlo dál. Každá další oběť začíná vidět děsivé vize a je jen otázkou času, než předá zlo zase dál a zemře. Jako režisér a scenárista se vrací Parker Finn, který dříve uváděl, že by rád blíže prozkoumal mytologii svého strašidelného světa, aniž by přitom zlo zbavil závoje tajemna. Klíčovými tématy mají dál být zármutek a trauma. Datum premiéry je v Česku stanoveno na 17. října 2024.

Titulní foto je ilustrační, první Úsměv

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Úsměv 2: Strašlivá kletba si vybrala novou oběť | Fandíme filmu Úsměv 2: Strašlivá kletba si vybrala novou oběť | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu