Echo: Další trailer podtrhuje brutální stránku chystané marvelovky

Echo: Další trailer podtrhuje brutální stránku chystané marvelovky | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
Už v lednu uvidíme nový drsný příběh ze světa mafiána Kingpina.

Pomalu se to blíží. Už 9. ledna nabídne Disney+ novou marvelovku Echo. A to rovnou všech pět epizod naráz. Dosavadní ohlasy jsou pozitivní a teď je tu další trailer, v němž záběry z minisérie doplňují dojmy prvních fanoušků, kteří Echo viděli. Ti si pochvalují netradiční využití znakové řeči v akční sérii, či na Marvel až nevídanou brutalitu.

Tu zmiňuje i producentka Sydney Freeland, která v rozhovoru pro Entertainement Weekly mluvila o tom, že hlavní protagonistka Maya (Alaqua Cox) začínala v minisérii Hawkeye jako padouch a to se nijak nezměnilo. Pořád je to kriminálnice, která vraždí lidi. A v sérii to je velice názorně vykresleno. Druýhm stěžejním prvkem pro filmaře bylo autentické vyobrazení národa Choctaw, jehož kultura se do příběhu výrazně propisuje.

Dole pod novým trailerem najdete v galerii ještě nejnovější fotky.

Maya Lopez, alias Echo, je ostrá bojovnice, která dělala špinavou práci pro padoucha Kingpina, než se dozvěděla, že to byl právě on, kdo je zodpovědný za smrt jejího otce. Postava se od všech ostatních komiksových hrdinů liší tím, že je neslyšící. Hlavní scenáristkou série je Marion Dayre, hlavním režisérem Sydney Freeland. Jako Maya vystupuje Alaqua Cox, v dalších rolích hrají Charlie Cox jako Daredevil, Vincent D'Onofrio jako Kingpin, Zahn McClarnon jako Mayin zesnulý otec. Obsazení nově rozšiřují Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning a Graham Greene. Všechny epizody budou uvedeny na Disney+ 10. ledna 2024.

Podklady a foto: Marvel

Zdroje: Entertainment Weekly

Galerie: 5

Echo: Další trailer podtrhuje brutální stránku chystané marvelovky | Fandíme filmu Echo: Další trailer podtrhuje brutální stránku chystané marvelovky | Fandíme filmu Echo: Další trailer podtrhuje brutální stránku chystané marvelovky | Fandíme filmu Echo: Další trailer podtrhuje brutální stránku chystané marvelovky | Fandíme filmu Echo: Další trailer podtrhuje brutální stránku chystané marvelovky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu