Echo: Nový trailer překypuje násilím

Echo: Nový trailer překypuje násilím | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
Tuhle Marvel novinku si nepustíte, pokud si na Disney+ nezapnete dospělý režim.

Minisérie Echo začíná nabírat docela pozitivní šuškandu. Nejprve se na ni publikum netvářilo příliš nadšeně. Samotná Echo je ve světě Marvelu dost okrajová postava. Natáčení trvalo dlouho, již hotový materiál se předělával, krátil se počet epizod, za pochodu vyměňoval personál a nakonec Disney+ oznámilo, že celou sérii vypustí ven v jediném dni. To vyvolalo dojem, že se za výsledek ve studiu stydí a chtějí mít celou záležitost rychle z krku.

Pak ale přišel první trailer, který sklidil pochvalné reakce. První ohlasy novinářů na úvodní epizody také byly vesměs pozitivní. Tak že by Echo překvapila? Teď je tu nový, zhruba minutový trailer, který rozhodně slibuje něco, na co od Marvelu nejsme v posledních letech zvyklí. Nejnovější upoutávka je plná hodně drsných rvaček. Krev odstřikuje. Kosti praští. Střílí se proklatě zblízka, po vzoru Johna Wicka. Ať už nakonec série bude jakákoliv, rozhodně dodá úplně jinou příchuť než She-Hulk nebo Tajná invaze.

Maya Lopez, alias Echo, je ostrá bojovnice, která dělala špinavou práci pro padoucha Kingpina, než se dozvěděla, že to byl právě on, kdo je zodpovědný za smrt jejího otce. Postava se od všech ostatních komiksových hrdinů liší tím, že je neslyšící. Hlavní scenáristkou série je Marion Dayre, hlavním režisérem Sydney Freeland. Jako Maya vystupuje Alaqua Cox, v dalších rolích hrají Charlie Cox jako Daredevil, Vincent D'Onofrio jako Kingpin, Zahn McClarnon jako Mayin zesnulý otec. Obsazení nově rozšiřují Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning a Graham Greene. Všechny epizody budou uvedeny na Disney+ 10. ledna 2024.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 5

Echo: Nový trailer překypuje násilím | Fandíme filmu Echo: Nový trailer překypuje násilím | Fandíme filmu Echo: Nový trailer překypuje násilím | Fandíme filmu Echo: Nový trailer překypuje násilím | Fandíme filmu Echo: Nový trailer překypuje násilím | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu