Sentry: Nástup „temného supermana“ do světa Marvelu je potvrzený

Sentry: Nástup „temného supermana“ do světa Marvelu je potvrzený | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 1 obrázek
Thunderbolts dostanou silného spojence. Nebo oponenta.

Letos v únoru byl do chystaného snímku Thunderbolts obsazený Steven Yeun. Tehdy nebylo oznámeno v jaké roli, nicméně od počátku vše nasvědčovalo tomu, že ztvární Sentryho. To teď v internetovém interview potvrdil komiksový tvůrce a seriálový scenárista Robert Kirkman. Ten s Yeunem spolupracoval na Živých mrtvých a aktuálně spolu připravují animák Neporazitelný. Právě při propagaci animovanho superhrdinského hitu Kirkman nabonzoval, že mu Steven všechno vyzradil. Byl obsazený jako Sentry a už má za sebou kostýmní zkoušku.

V komiksech je Sentry jeden z řady různých supervojáků. Tenhle konkrétně dostal daleko silnější super-sérum než Captain America a je extrémně mocný, se silou „milionu vybuchujících sluncí“. Zároveň jej ale pronásleduje celá řada niterných démonů a právě jeho temná stránka z něj dělá nejen skvělého spojence, ale také potenciální hrozbu.

Podle starších internetových drbů by ve filmovém světě měla za vytvoření Sentryho být zodpovědná Contessa Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus). Supervoják se jí zřejmě nějak vymkne z rukou, protože právě kvůli němu by měla Valentina dát dohromady utajený tým Thunderbolts, aby eliminovala svou vlastní chybu. Ale zatím jde opravdu jen o zákulisní klepy, navíc poměrně staré. Od té doby se scénář mohl ještě vyvíjet. Už se objevily i zvěsti, podle nichž by Sentry po vystupování v Thunderbolts měl dostat také vlastní titul.

V Thunderbolts se Julia Louis-Dreyfus vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, Wyatt Russell jako U.S. Agent, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Nově obsazení doplňuje Steven Yeun v roli Sentryho. Natáčení snímku odstartuje ještě letos. Scénář postupně psali Eric Pearsons a Lee Sung Jin, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 24. 7. 2025.

Titulní foto: Komiksová předloha

Zdroj: Robert Kirkman

Galerie: 2

Sentry: Nástup „temného supermana“ do světa Marvelu je potvrzený | Fandíme filmu Sentry: Nástup „temného supermana“ do světa Marvelu je potvrzený | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu