Deadpool 3 a Captain America 4: Další čachry s premiérami

Deadpool 3 a Captain America 4: Další čachry s premiérami | Fandíme filmu
Marvel Studios
Dlouhodobé plány Marvelu doznají dalších změn.

Připravte se, že příští rok bude stejně jako v tom letošním docházet kvůli stávkám v Hollywoodu k odkladům očekávaných velkofilmů. U Deadpoola 3 už se delší dobu mluví o tom, že nestihne datum premiéry. V červenci bylo přerušeno natáčení, chvíli na to tu byly zprávy o potenciálním odkladu a v srpnu Disney film neměl na svém seznamu chystaných premiér.

Režisér Shawn Levy před několika dny poskytl interview pro The Wrap, kde otevřeně řekl, že vůbec neví, jestli termín platí a jestli vůbec Deadpool 3 nějaký termín ještě má. Zatím se podle jeho slov povedlo před začátkem hollywoodských stávek natočit asi polovinu filmu a materiál už je také sestříhaný. Podle Shawna by všichni zúčastnění snímek rádi uvedli v příštím roce, ale zatím není jasné, kdy skončí stávka herců a kdy by mohlo natáčení pokračovat.

Hollywoodský zpravodaj Deadline teď s odkazem na své interní zdroje uvádí, že květnový termín se skutečně nestihne. I kdyby stávka skončila v nejbližších týdnech, Deadpoola 3 už se prostě dokončit včas nepodaří. Už jen kvůli tomu, že nějakou dobu potrvá, než se znovu dá dohromady rozsáhlý štáb, který se mezitím rozprchl.

Termín Deadpoola by podle Deadline mohl převzít Captain America: Nový svět. Ten už se s Deadpoolem jednou prohazoval a v tuhle chvíli je hlášený na 25. července 2024. Podle zdrojů Deadline prý existuje určitá malá šance, že by se nakonec mohlo podařit dokončit Captaina Ameriku 4 tak rychle že by byl uvedený v květnu, namísto Deadpoola 3. Filmu hraje do karet, že hlavní část natáčení je hotová. Zbývá tedy natočit scény plánované pro dotáčky a pak se poprat s postprodukcí.

V takovém případě by Deadpool 3 teoreticky mohl dostat červencový termín. Pokud záměna nebude možná (ať už jeden či druhý snímek bude potřebovat na dodělání delší dobu), tak se pro Deadpoola následně nabízí podzimní termíny. Film by mohl být uveden buď začátkem listopadu, anebo lze odsunout Thunderbolts, kteří jsou v tuhle chvíli ohlášení na 19. prosince 2025.

Harmonogram premiér bude u Marvelu v příštím roce zkrátka přinejmenším posunutý, možná dokonce i chudší. A je pravděpodobné, že všemožné posuny ovlivní i roky následující. Vlastně se tak může stát, že Avengres: The Kang Dynasty přijdou až v roce 2027, čili až osm let poté, co se Marvel vytasil se poslední veklou týmovkou, Avengers: Endgame.

Titulní foto: Marvel

Zdroje: Deadline, The Wrap

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu