Marvels: Nový teaser připomíná, jak je Captain Marvel mocná

Marvels: Nový teaser připomíná, jak je Captain Marvel mocná | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Podle nových informací byl rozpočet filmu podstatně vyšší, než uváděla nedávná částka.

Vypadá to, že se v Hollywoodu pomalu, ale jistě pracuje na tom, aby se konečně podařilo urovnat smluvní spory mezi zaměstnanci a studii. Stávka scenáristů končí, ta herecká snad bude následovat. Mělo by tak být definitivně vyloučeno, že se budou odkládány další velké podzimní premiéry. Jednou z nich jsou The Marvels, které u nás budou uvedeny prostě jako Marvels.

Snímek o spojení Captain Marvel. Ms. Marvel a Monicy Rambeau čerstvě uvolnil na internet nový mezinárodní spot. Ten je ze značné míry retrospektivní a připomíná, jak velkou má vlastně Carol Danvers (Brie Larson) moc. K tomu se dozvídáme, že je to právě záporačka Dar-Benn (Zawe Ashton), která způsobila, že si hrdinky začnou mezi sebou prohazovat pozici v časoprostoru. A v upoutávce také zaznívá, že je Dar-Benn přesvědčená o tom, že je Captain Marvel (nebo snad všechny tři ženy) zodpovědná za její utrpení. Teď je odhodlaná jí všechno vrátit i s úroky.

Potom je tu ještě téma financí, které se nedávno začalo rozebírat, když filmu a jeho režisérce Nie DaCostě vyšel velký profil v magazínu Vanity Fair. Článek sice byl později upravený, ale v prvotní verzi stálo, že natáčení filmu přišlo pouze na 130 milionů dolarů. To byla až neuvěřitelně nízká částka a magazín Forbes také záhy přišel s tvrzením, že jí skutečně věřit nemáme. Ekonomický magazín píše, že film stál asi 275 milionů, přičemž díky natáčení v Británii díky tamějšímu pobídkovému programu studio získalo 55 milionů zpátky a natáčení tím pádem přišlo zhruba na 220 milionů. A to už zní jako výrazně uvěřitelnější částka, než 130 milionů. To je suma, v jakých se současné marvelovské projekty obvykle opravdu pohybují. Snímek nově dostal schválení pro uvedení v Číně, což zvyšuje šanci, že se rozpočet podaří splatit. V galerii na vás rovnou čeká také první čínský plakát.

Carol Danvers, známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan, alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau, z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír.

V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Vrací se také Samuel L. Jackson. Režíruje Nia DaCosta, na scénáři se podíleli Megan McDonnell, Elissa Karasik a Zeb Wells. Datum české premiéry je stanoveno na 9. listopadu 2023.

Foto: Marvel Studios

Zdroj: Forbes

Galerie: 2

Marvels: Nový teaser připomíná, jak je Captain Marvel mocná | Fandíme filmu Marvels: Nový teaser připomíná, jak je Captain Marvel mocná | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu