Saw X: První fotka a zápletka hororového pokračování

Saw X: První fotka a zápletka hororového pokračování | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Léta mrtvý zabiják John Kramer je znovu na scéně, aby připravil další smrtící pasti.

Série Saw se letos dočká už 10. dílu. Původně měl být film uvedený 26. října, tedy aby byl v kinech k dispozici na Halloween. Minimálně ve Spojených státech se teď snímek posouvá a to na 29. září. Pokud u nás budeme zámořský trh kopírovat (a u většiny filmů velkých amerických studií se to v současnosti děje), pak u nás „desítku“ uvidíme o den dříve. Saw X zřejmě utíká před další hororovou konkurencí a vybralo si termín, který bude mít pro sebe.

Nově byla zveřejněna také oficiální synopse desátého snímku: Děj je zasazený mezi události Saw a Saw 2. Původní zabiják John Kramer se tedy po letech mohl opět vrátit jako jedna z hlavních postav. Už dříve jsme věděli, že John pomalu umírá na rakovinu. Tohle je příběh o tom, jak se při zoufalém pokusu o vlastní záchranu vydává do Mexika, kde doufá v zázrak, který mu slibuje experimentální léčebná procedura. Ukáže se však, že jde o podvod, který se živí na těch nejzranitelnějších. John se rozhodne podvodníky pořádně vyškolit a připraví pro ně sérii svých klasických pastí.

V hlavní roli se vrací Tobin Bell, jehož dole v galerii můžete vidět na první zveřejněné fotografii. Jako Amanda se vrací Shawnee Smith, jako Hoffman Costas Mandylor. Dále hrají Synnøve Macody Lund, Steven Brand, Michael Beach, Renata Vaca, Paulette Hernandez, Joshua Okamoto a Octavio Hinojosa. Režíruje Kevin Greutert, scénář napsali Peter Goldfinger a Josh Stolberg. Produkují Mark Burg a Oren Koules.

Titulní foto je ilustrační

Podklady a foto: Lionsgate

Saw

01.01.2003 | Austrálie
Krimi, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 2

Saw X: První fotka a zápletka hororového pokračování | Fandíme filmu Saw X: První fotka a zápletka hororového pokračování | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu