Crackoon: Mýval na drogách útočí přímo na krční tepnu

Crackoon: Mýval na drogách útočí přímo na krční tepnu | Fandíme filmu
Fuzzy Monkey Films
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer další monster zběsilosti, kde největší část rozpočtu padla za umělou krev.

Medvěd na koksu otevřel stavidla. Od té doby už jsme vám představili Žraloka na koksu a teď je tu Mýval na cracku, alias Crackoon. Premisa je přesně tak jednoduchá, jak zní: Mýval se zfetuje a začne řádit. V tomhle případě to má lidské oběti na životech. Oficiální anotace odhaluje:

Když drogový dealer při automobilové honičce s policií odhodí v lese synteticky upravenou pouliční drogu, dopady jsou děsivé. Drogu sežere nevinný mýval a promění se v děsivý stroj na zabíjení z útrob samotného pekla. V těsné blízkosti epicentra se nacházejí nic netušící táborníci, turisté i obyvatelé horské komunity. Před neutuchajícím řáděním monstra není nikdo v bezpečí.

Jde na první pohled o klasickou nízkorozpočtovou záležitost, která se točila za pár drobných. Lokace, kulisy, kostýmy, herci...nic nevypadá příliš dobře. Tedy až na násilné afekty. Na stříkající krvi a vytrhaných vnitřnostech si tvůrci dali záležet. Film natočil Brad Twigg, který za necelých deset let stihl podobných produkcí připravit zhruba třicítku, takže si dokážete odvodit, že během kariéry nenatočil jeden jediný film s nějakým vyšším hodnocením. Rozpočet se sháněl v crowdfundingu, hotovo bylo už letos v červnu a premiéra přijde ještě letos.

Podklady a foto: Fuzzy Monkey Films

Galerie: 4

Crackoon: Mýval na drogách útočí přímo na krční tepnu | Fandíme filmu Crackoon: Mýval na drogách útočí přímo na krční tepnu | Fandíme filmu Crackoon: Mýval na drogách útočí přímo na krční tepnu | Fandíme filmu Crackoon: Mýval na drogách útočí přímo na krční tepnu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu