Lovec Kraven: Dlouhý necenzurovaný trailer v HD je oficiálně venku

Lovec Kraven: Dlouhý necenzurovaný trailer v HD je oficiálně venku | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Spolu s trailerem plným krve a násilí je venku i první plakát. Venku jsou hned dva různé trailery.

Světě div se, hollywoodské studio se pro jednou zachovalo racionálně. Odpoledne unikly předčasně na internet záběry z traileru pro chystanou komiksovku Lovec Kraven (Kraven the Hunter). Místo toho, aby se v Sony pouštěli do boje s větrnými mlýny a snažili se rozšířená videa zběsile mazat, vydali se opačným směrem: Nečekali se zveřejněním traileru (reklamy na svůj film) do původně plánované středy, ale prostě jej publikovali hned. V plné palbě, hezky v HDčku, aby si příliš mnoho diváků zbytečně nedělalo o filmu obrázek na základě pár uniklých záběrů.

Upoutávka má tučné tři minuty a je mládeži nepřístupná, stejně jako bude celý film. Nechybí krev, probodávání oponentů, ukousnutí nosu, užití medvědí pasti jako zbraně či stylový hod kopím a výstřel kuší. Díky tomu, že je snímek určený výhradně dospělým divákům působí přinejmenším jinak než většina konkurence. A ani bez násilí není snímek bez zajímavosti. Aaron Taylor-Johnson v hlavní roli má charisma, akce je dynamická, shakespearovské drama v rámci znesvářené rodiny má silný potenciál být živnou půdou a hnacím motorem celého filmu.

V komiksech má Kraven nadlidskou sílu díky magickému nápoji, tady to skoro vypadá, jako by své síly získal ze lví krve. Je to takoví „Lion-Man“. Ale je docela dobře možné, že má trailerový sestřih pouze odvést pozornost. Každopádně jsou protagonistovy síly docela impozantní. Na první pohled tak trochu připomíná Black Panthera, když se pohybuje a bojuje jako šelma, se silou o dost větší, než jakou vládne běžný člověk. Russell Crowe v roli Kravenova otce nabízí další z řady svých zvláštních přízvuků a Aaron vystřídá v traileru celou řadu kostýmů, které ve většině případů zanechávají lepší dojem, než kožená vestička, jakou nosí při střetu s pytláky, na níž fanoušci při nedávném odhalení reagovali dost rozpačitě. Rhino zatím pouze poodhaluje svůj příchod, avšak celkově má film na první pohled přinést přinejmenším trochu jinou podívanou, než jakou dostáváme v trikových komiksovkách, kde skoro všechno v záběru vytvářejí počítačové efekty.

Dole pod trailerem mrkněte ještě na kratší verzi určenou pro kina, kde chybí násilné momenty, ale najdete tam pár vteřin navíc oproti plnohodnotnému sestřihu. Tahle verze upoutávky je zatím venku pouze neoficiální cestou, takže se opět může stát, že až budete tento článek číst, už bude z internetu pryč. Na závěr koukněte dolů do galerie na plakát inspirovaný klasickým komiksovým ztvárněním Kravena.

Kraven alias Sergej Kravinoff je potomek ruských emigrantů a prvně se představil v komiksu Amazing Spider-Man v roce 1964 (tvůrci Stan Lee a Jack Kirby). Jak naznačuje jeho přezdívka, jde o elitního a nesmírně odhodlaného lovce, jehož superschopností je stopování. Navíc pije speciální tajemné sérum, jež mu dodává sílu a zpomaluje jeho stárnutí. Znám je především díky výše zmíněnému komiksu Poslední lov. V životě chytil snad všechny velké šelmy - bez použití palných zbraní, často holýma rukama, jen za pomoci onoho stimulujícího nápoje. Aby všem dokázal, že právě on je největším lovcem všech dob, hodlá polapit to nejnebezpečnější zvíře - samotného Spider-Mana. Hlavní roli ve filmovém zpracování ztvární Aaron Taylor-Johnson, dále hrají Russell Crowe, Fred Hechinger, Alessandro Nivola a Ariana DeBose. Režíruje J.C. Chandor, scénář napsali Art Marcum a Matt Holloway. Datum premiéry je stanovené na 5. 10. 2023.

Titulní obrázek je ilustrační - komiksová předloha

Galerie: 5

Lovec Kraven: Dlouhý necenzurovaný trailer v HD je oficiálně venku | Fandíme filmu Lovec Kraven: Dlouhý necenzurovaný trailer v HD je oficiálně venku | Fandíme filmu Lovec Kraven: Dlouhý necenzurovaný trailer v HD je oficiálně venku | Fandíme filmu Lovec Kraven: Dlouhý necenzurovaný trailer v HD je oficiálně venku | Fandíme filmu Lovec Kraven: Dlouhý necenzurovaný trailer v HD je oficiálně venku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu