The Brave and the Bold: Nový Batman znovu potvrzuje režiséra

The Brave and the Bold: Nový Batman znovu potvrzuje režiséra | Fandíme filmu
Warner Bros.
Kdo téměř určitě natočí příštího Batmana a kde vázne oficiální oznámení.

Koncem května jsme psali o tom, že by režisér The Flashe Andy Muschietti mohl následně natočit příští batmanovský film - The Brave and the Bold. Nejprve se před časem objevila zákulisní šuškanda na Redditu, později sám Muschietti dal rozhovor, na jehož základě angažmá začalo vypadat reálně.

Před pár dny Andyho jako režiséra potvrdil u svých zákulisních zdrojů server One Take News. Následně se vyjádřil reportér magazínu The Wrap Umberto Gonzalez, podle jehož informací je najmutí Muschiettiho v jednání, akorát je doladění smlouvy (nebo veřejné oznámení spolupráce) odsunuté až do doby, kdy skončí stávka scenáristů, protože se studio domnívá, že by to nevypadalo dobře, když by v dané situaci oznamovalo novinky pro takhle důležitý projekt.

A teď se v podobném duchu vyjádřil i zpravodaj The Hollywood Reporter. Podle jeho zdrojů je Andy pro studio přední volbou. Akorát ještě nebyla podepsaná smlouva, protože zatím neexistuje scénář a nebylo tak na základě čeho s režisérem navázat spolupráci. Jakmile bude po skončení stávky scénář připravený, bude vše s Muschiettim náležitě domluveno.

V tuhle chvíli tedy vše nasvědčuje tomu, že pokud se před koncem scenáristické stávky nic zásadního nezmění, The Brave and the Bold natočí právě Andy Muschietti.

Snímek The Brave and the Bold se má zaměřit na „netopýří rodinu“. Z té krom samotného Bruce Waynea potkáme také Damiana Waynea, Bruceova syna. Ten byl v komiksech představený jako jeden z řady Robinů, Batmanových pobočníků. Nový šéfové DC Studios, James Gunn a Peter Safran, říkají, že Damian je jejich nejoblíbenější Robin. Je to „malý parchant, zabiják a vrah“. Bruce prvních deset let vůbec nevěděl, že Damian existuje a snímek nabídne hodně zvláštní příběh otce a syna. Velkou inspirací pro film mají být batmanovské komiksy od Granta Morrisona, který Damianovi věnoval dost prostoru. Jako další zdroj inspirace je uváděný Tom King, taktéž komiksový autor, který je zároveň členem scenáristického týmu, jenž připravil dlouhodobou dějovou linku pro nejbližší budoucnost filmového DC Universe.

Titulní foto je ilustrační: Michael Keaton jako Batman ve filmu The Flash

Zdroje: One Take News, The Hollywood Reporter, Umberto Gonzalez

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu