Mortal Kombat 2: V pokračování vystoupí oblíbený frajírek Johnny Cage

Mortal Kombat 2: V pokračování vystoupí oblíbený frajírek Johnny Cage | Fandíme filmu
Warner Bros. Interactive Entertainment
Zobrazit další 1 obrázek
Filmaři už si pro namistrovaného borce ve slunečních brýlích vybrali představitele.

Natáčení Mortal Kombat 2 začne letos v létě, jak bylo potvrzeno minulý měsíc. Předpokládáme, že se vrátí řada postav z prvního snímku, ale těšit se můžeme také na jednoho výrazného nováčka. Tím bude oblíbený Johnny Cage. Ten se objevil už v první videohře z roku 1992 nebo ve filmu z roku 1995, kde jej ztvárnil Linden Ashby. Původně je to hollywoodská hvězda a velký frajírek, který se rozhodne zúčastnit turnaje Mortal Kombat, aby dokázal, že jeho bojové schopnosti jsou skutečné. Jako jediný nemá dopředu vazbu s žádnou další postavou, ale připojí se k hrdinům, aby spolu s nimi čelil zlu. Často slouží také jako komická postava. Herní vývojáři se při vymýšlení bojovníka inspirovali Jean-Claudem Van Dammem.

Podle magazínu The Wrap si produkce pro nové filmové zpracování do role vyhlédla Karla Urbana. Pokud se nic nepokazí při vyjednávání o podmínkách spolupráce, role je jeho. Role hláškujících frajírků jsou pro Karla druhou přirozeností, takže působí jako vhodný kandidát. Rodák z Nového Zélandu se širšímu mezinárodnímu publiku představil v seriálu Xena, kde ztvárnil několik různých postav. Následoval Éomer v Pánovi prstenů, Bones ve Star Treku, soudce Dred v Dreddovi nebo Skurge v Thorovi: Ragnarok. Aktuálně si jej diváci užívají jako Billyho Butchera v seriálové Bandě (The Boys).

K příchodu Cage odkazovala už titulková scéna prvního snímku, kde se jej hlavní hrdina Cole vypravil hledat. Má se stát jedním z bojovníků, které Raiden hodlá vytrénovat pro příští turnaj Mortal Kombat. Tvůrci vysvětlili, že oblíbeného Cage vynechali z prvního filmu záměrně, protože by na sebe strhával příliš velkou pozornost v momentě, kdy bylo třeba představit hned celou řádku postav.

Značka Mortal Kombat začínala v roce 1992 jako klasická automatová bojovka, kterou od konkurence odlišovala fantasy příchuť a vysoká míra explicitního násilí. S postupem let se videoherní série dočkala ohromného množství pokračování i filmového zpracování z roku 1995, které nastartovalo kariéru Paula W.S. Andersona. Snímek z roku 2021 jako svůj debut natočil Simon McQuoid. Hlavním hrdinkou byl Cole, bývalý šampion MMA, jenže se musí neustále ohlížet přes rameno, protože po něm jde nadpřirozený bojovník Sub-Zero, jehož na něj z neznámého důvodu poslal čaroděj Shang Tsung ze světa Outworld. Cole později potká majora speciálních sil Jacksona „Jaxe“ Briggse, Sonyu Blade, Liu Kanga, Kung Laa a Kanoa. Ti všichni mají na těle znamení Draka a všichni společně trénují na turnaj, v němž budou bojovat o osud našeho světa...

Titulní foto je ilustrační, Johnny Cage v herní předloze

Zdroj: The Wrap

Galerie: 2

Mortal Kombat 2: V pokračování vystoupí oblíbený frajírek Johnny Cage | Fandíme filmu Mortal Kombat 2: V pokračování vystoupí oblíbený frajírek Johnny Cage | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu