Sherlock Holmes 3 je pro Downeyho prioritou

Sherlock Holmes 3 je pro Downeyho prioritou | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Robertova životní a produkční partnerka Susan Downey hovoří o budoucnosti dalšího vyšetřování.

Těsně před pandemií to vypadalo, že se Sherlock Holmes 3 začne natáčet co nevidět. Projekt se ale nedal do pohybu a v tichosti se rozpadl. Čas od času se objeví zprávička, která ve fanoušcích živí naději, že se snímku jednou dočkáme. Naposledy jsme se mohli dočíst, že záleží čistě na Robertu Downeym Jr., kdy snímek vznikne. Jeho manželka a produkční partnerka Susan Downey teď dala najevo, že je film pro Roberta jednou z priorit.

Susan spolu s produkční kolegyní Amandou Burrell poskytli rozhovor magazínu The Wrap. A v něm padl i dotaz na třetího Sherlocka. Susan odpověděla:

Řeknu vám to takhle: Před [rozhovorem] jme měly oběd s Robertem. [Sherlock] byl výslovně předmětem hovoru, takže ano – je v pořadí. Jakmile uzraje ten pravý čas a najdeme ty nejlepší [tvůrčí] spolupracovníky, tak [Sherlocka] natočíme. Nicméně pro Roberta i pro [naši produkční] společnost je [Holmes] prioritou.“

V rozhovoru se dál nerozebírá, kolik takových priorit Robert má. Jen v posledních týdnech se mluvilo o tom, že by měl hrát v remaku Vertiga, v nové komedii s Robertem Pattinsonem nebo v nové kriminálce Shanea Blacka. Případně se může kdykoliv vyloupnout nějaký další projekt, o němž zatím nevíme. Takže možná je Sherlock Holmes 3 absolutní prioritou, u níž se pilně pracuje na tom, aby se mohlo začít co nejdřív skutečně točit. Anebo se Downey aktuálně pustí do některého z projektů v pokročilejší fázi vývoje a mezitím dohlédne na to, aby se Holmes konečně také hnul z místa.

I kdyby se ale Robert nesoustředil už na nic jiného a přípravy šly jako po drátkách, dříve jak v roce 2025 Sherlocka Holmese 3 neuvidíme. Tudíž stejně tak může dorazit ještě daleko později. Bude ale ještě na sérii po zhruba patnáctileté pauze ještě někdo zvědavý?

Titulní foto je ilustrační, z předchozího Sherlocka Holmese

Zdroj: The Wrap

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu