Venom 3 obsadil hlavní ženskou roli

Venom 3 obsadil hlavní ženskou roli | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 1 obrázek
Ted Lasso poslal další herecký „objev“ do světa komiksů.

Loni v říjnu Venom 3 našel režisérku v dosavadní scenáristce série Kelly Marcel. Od té doby se zjevně projekt pohnul kupředu, protože casting začíná. Velké hollywoodské zpravodaje všechny potvrzují, že o jedné z hlavních rolí jedná Juno Temple. Pokud se během jednání o podmínkách spolupráce nic nepokazí, Juno ve filmu uvidíme.

Jakou roli ve snímku ztvární nevíme, pouze The Hollywood Reporter uvádí, že by snad mělo jít o postavu z komiksů, nikoliv o postavu vymyšlenou čistě pro film. Občas je Juno uváděna jako představitelka hlavní ženské role. To může být jen sémantika, úplnou náhodou zvolená fráze. Pokud by to ale mělo něco znamenat, máme v zásadě dvě možnosti. Buď Juno ztvární ústřední záporačku, anebo se ve snímku nevrátí Michelle Williams v roli Anne Weying. Některé zpravodaje specificky uvádějí, že aktuálně není zřejmé, zda se z předchozích filmů vrátí jakýkoliv jiný herec než Tom Hardy v ústřední úloze.

Nicméně zatím je brzy a teprve uvidíme, kdo všechno vedle Toma a Juno bude nakonec vystupovat. Temple začínala po roce 2000 ve vedlejších rolích snímků jako Pokání. Upozornila na sebe vedle Matthewa McConaugheyho ve filmu Zabiják Joe, následovala první komiksová zkušenost v Temný rytíř povstal. Pak přišly snímky jako Rohy, seriály Vinyl, Nabídka a především Ted Lasso, kde Juno výrazně posílila svoji popularitu. Z Teda Lassa se tak pomalu stává líheň herců pro komiksovky. Brett Goldstein (Roy Kent) nastoupil k Marvelu, Juno (Keeley Jones) do Venoma, kdo bude příště? Hannah Waddingham (Rebecca Welton)? Nechme se překvapit ;-).

Venoma 3 režíruje Kelly Marcel, která napsala scénář spolu s Tomem Hardym. Ten se vrací v hlavní roli. Do další role byla vybrána Juno Temple. Očekává se premiéra v roce 2024.

Titulní foto je ilustrační, předchozí Venom

Zdroje: The Hollywood Reporter, Deadline

Galerie: 2

Venom 3 obsadil hlavní ženskou roli | Fandíme filmu Venom 3 obsadil hlavní ženskou roli | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu