Jeremy Renner dal první rozhovor o své vážné nehodě

Jeremy Renner dal první rozhovor o své vážné nehodě | Fandíme filmu
ABC
Nová video reportáž se věnuje hercově zranění i rekonvalescenci. Nabízí záběry z nemocnice, či rozhovor se synovcem, který byl přímo u nehody.

V lednu herec Jeremy Renner utrpěl extrémně vážná zranění, když jej přejela sněhová rolba. O incidentu unikaly podrobnosti ven do médií, Jeremyho rodina spolu s jeho zástupci vydali vyjádření a sám Renner později sdílel příspěvky na sociálních sítích, kde informoval o dílčích pokrocích své rekonvalescence. Teď si poprvé na delší dobu sedl s reportérkou stanice ABC a odpovídal na podrobné dotazy.

Díky upoutávce, které stanice k rozhovoru zveřejnila, tu máme z rozhovoru první úryvky. Bohužel je třeba předznamenat, že se bavíme o takové té srdceryvné, komerční žurnalistice, kdy ABC i za použití hudby dělá z rozhovoru pompézní melodrama. Když se však přenesete přes tuhle skutečnost, nabízí záběry mnoho zajímavého.

Promlouvá kupříkladu Jeremyho synovec, kvůli kterému herec skončil pod rolbou, když se mu snažil zachránit život. Renner také sdílel řadu fotografií a záběrů ze svého soukromého alba, díky nimž si můžeme udělat ještě výraznější obrázek k tom, v jak špatném byl stavu a jak vypadá jeho rekonvalescence.

V samotném rozhovoru Jeremy popisuje, že si detailně pamatuje veškerou bolest, protože byl během nehody po celou dobu při vědomí. Zlomil si desítky kostí, a to včetně čelisti a kostí ve tváři a kolem oka. Měl rozdrcené koleno a kotník, zlomenou holenní kost. Dále rameno a klíční kost a hrudní koš. Konkrétně měl zlomených osm žeber na čtrnácti různých místech. Zlomená žebra mu propíchla plíci a játra.

Když už bylo jisté, že přežije, tak si nebyl vůbec jistý, jak vlastně bude vypadat. Spoléhá na rekonvalescenční techniky. Přišel o spoustu kůže, svaloviny a kostí, kdy řadu z nich nahradil titan. Odmítá se ale jakkoliv vzdávat a považuje se za člověka, který měl ohromné štěstí.

Podklady a foto: ABC

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu