Daredevil: Born Again: První fotky slepého hrdiny

Daredevil: Born Again: První fotky slepého hrdiny | Fandíme filmu
Marvel / Netflix
Vypadá to, že si Matt Murdoch polepšil. Je tu první pohled na nové postavy. A vydáme se v čase do minulosti.

Jak jsme vás informovali, před pár dny začalo natáčení komiksové série Daredevil: Born Again. Natáčí se v newyorských ulicích a od té doby se objevily první pořádné fotky z placu. Začít můžeme hned u samotného hlavního hrdiny, slepého právníka Matta Murdocha (Charlie Cox). Jak můžete na fotkách vidět, na první pohled to vypadá, že má na sobě Matt dražší oblek, než u něj bývalo zvykem za časů Netflix seriálu, kdy třel bídu s nouzí. Jde o náhodu, kdy se prostě kostyméři rozhodli bez rozmyslu změnit hrdinovi šatník? Anebo vidíme záměrnou příběhovou změnu a jasný signál, že Murdochova kariéra v tuhle chvíli nabrala komerčně úspěšnější směr?

Na další fotografii můžeme spolu s Coxem vidět Nikki M. James. U ní zatím nebylo oficiálně potvrzeno, koho vlastně v seriálu hraje, ale podle zákulisních klepů by měla představovat Kirsten McDuffie. To je v komiksech asistentka newyorského prokurátora, které celou dobu bylo jasné, že Matt je Daredevil. Postavy se přátelí, občas spolu randí a někdy vedou společnou právní firmu. Uvidíme, jaký budou mít vztah v nové sérii. V té by měli chybět Karen Page a Foggy Nelson, tudíž by se Mattovi nějaký nový právnický parťák určitě hodil.

Další novou hereckou posilou je Margarita Levieva. Není známo, jakou postavu by měla představovat, ví se jen tolik, že jde zřejmě o někoho, s kým bude Matt v nové sérii randit. Teoreticky mohla být přeobsazena role Karen, novou představitelku by mohl mít také stará známá Elektra, ale stejně tak může Levieva hrát úplně jinou postavu.

Na place se ukázal také Wilson Fisk. Že nevidíte Vincenta D'Onofria? To proto, že sledujeme natáčení flashbacku. Není úplně zřejmé, kdo je na fotkách kdo (hádám, že Wilson je v kostkované bundě), ale podle přihlížejících fanoušků, kteří natáčení sledovali, se skutečně na obrázcích točí flashback ze 70. let s mladým Wilsonem, který je šikanovaný výrostky ze sousedství. Zatím není jasné ani to, zda Fiskovo dětství bude převyprávěno úplně jiným způsobem, než v seriálu od Netflixu, anebo jestli prostě jen uvidíme další okamžik ze života mladého chlapce.

A pak je tu ještě jedna zajímavost. Zatímco 70. léta jsou spojena s Fiskovým mládím, ještě se objevila fotografie novin z roku 1999. Uvidíme snad několik etap Wilsonova života? Nebo se vrátíme také do Mattova mládí? Na to prozatím nemáme odpověď.

Série Daredevil: Born Again bude mít 18 epizod. Inspirací je stejnojmenná série od Franka Millera. V hlavních rolích se vracejí Charlie Cox jako Daredevil a Vincent D'Onofrio jako Kingpin. Vedle nich se opět ukáže Jon Bernthal jako Punisher. Nově byli obsazení Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Nikki M. James, Michael Gaston a Sandrine Holt. Hlavními scenáristy jsou Matt Corman a Chris Ord, hlavním režisérem Michael Cuesta. Série nemá přímo navazovat na tři série seriálu Daredevil, které vznikly pro Netflix. Streamovací služba Disney+ uvede novou sérii v roce 2024.

Titulní foto je ilustrační, starší série Daredevil

Zdroje: Daredevil Updates, Best of Daredevil Cast, Daredevil: Born Again Behind the Scenes, Joseph Adams,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest