Avengers: The Kang Dynasty – Scenárista odhaluje hrdiny, které (ne)uvidíme

Avengers: The Kang Dynasty – Scenárista odhaluje hrdiny, které (ne)uvidíme | Fandíme filmu
Marvel Studios
Jeff Loveness se těší na konkrétní herce. U některých postav už má jasno, že je v příští týmové marvelovce nevyužije.

Koncem února scenárista Jeff Loveness při propagaci Ant-Mana a Wasp: Quantumanie naznačil, co pro nás chystá ve své příští marvelovce, Avengers: The Kang Dynasty. Zřejmě také odhalil první postavu, které bychom se ve snímku (krom Kanga) mohli dočkat.

Kolečko rozhovorů ale pokračuje a Jeff v nich mluví o dalších postavách. V rozhovoru pro ComicBook.com Loveness uvedl, že se často daleko víc než na jednotlivé postavy těší na herecké osobnosti, pro které bude mít tu čest nové scény psát. Konkrétně zmínil Florence Pugh a Letitiu Wright. Jistě, mohl dámy použít pouze jako příklad výrazných hereček, které má Marvel ve svém portfoliu. Ale stejně tak je možné, že Jeff odhalil, že v The Kang Dynasty potkáme Yelenu „Black Widow“ Belovou a Shuri.

Pro stejný magazín také naznačil, že bychom v příštích Avengers neměli čekat X-Meny (což se dalo čekat), ale dokonce ani Fantastickou čtyřku, která má do kin dorazit pár měsíců před Kangovou Dynastií ve svém samostatném filmu. V rozhovoru pro Gizmodo potom Loveness uvedl, že „pravděpodobně“ ve svém scénáři nevyužije Fantastickou čtyřku nebo Bladea. Zároveň je prý ale všemu otevřený, a pokud by dostal od marvelovských kolegů dobrý důvod k tomu, proč by měl kupříkladu právě Blade nakonec začlenit, určitě by to zvážil. Nicméně podstatné je soustředit se primárně na vlastní film a neohlížet se na „pětadvacet dalších“ příběhů, které jsou momentálně v přípravě. V bližším kontaktu je Jeff podle svých slov pouze s Michaelem Waldronem, který píše Avengers: Secret Wars – oba dva snímky do sebe musejí zapadat.

A pak je tu ještě rozhovor pro Polygon, kde se Jeff zmínil, že je Kang opravdu mocný protivník. Kvůli tomu s ním budou mít hrdinové jako Hawkeye, Daredevil nebo Moon Knight pořádné potíže. Opět máme dvě možnosti: Loveness buď pouze dává příklad, anebo nám nepřímo odhaluje, že se zmíněnými třemi hrdiny počítá. Definitivní odpověď nám dá až čas, nicméně minimálně s Hawkeyem by měl být scenárista opatrný – v současnosti vůbec není jisté, kdy bude Jeremy Renner znovu schopný stanout před kamerou. V lednu prodělal vážnou nehodu, po které jen pozvolna regeneruje.

Titulní foto je ilustrační - Kang ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania

Zdroje: Polygon, Gizmodo, ComicBook I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest