Wonder Man: Navzdory marvelovskému zpomalení míří před kamery další nová série

Wonder Man: Navzdory marvelovskému zpomalení míří před kamery další nová série | Fandíme filmu
Marvel Comics
Marvelovská novinka našla novou režisérku a může se točit. Plus nejnovější castingové zvěsti.

V posledních týdnech se ve světě komiksovek stalo tématem zpomalení tempa vydávání marvelovských novinek. Jmenovitě především zpomalení tempa vydávání nových sérií pro službu Disney+. V roce 2021, kdy se se sériemi začínalo, jich bylo uvedeno pět. Loni šly do vysílání tři a doplnily je dva jednorázové speciály. Letos by klidně mohly být uvedeny pouze dvě nové série a to přesto, že dvě další už mají za sebou natáčení a několik dalších už před kamery stačilo zamířit nebo se k tomu v nejbližší době chystá.

Jednou takovou sérií je i Wonder Man, komediální záležitost zasazená od prostředí Hollywoodu, kde uvidíme, jaký vliv má na herectví a slávu objevení skutečných superhrdinů. Seriál se má začít točit už koncem března, nicméně při současném zpomalení tempa premiér je otázkou, kdy se vlastně novinka dostane k divákům. Teoreticky by to mohlo být třeba až v roce 2025.

Že se nijak neodkládá samotné natáčení teď signalizuje najmutí nové režisérky. Již delší dobu víme, že vedoucí režisérskou pozici má Destin Daniel Cretton, producent seriálu a režisér celovečerního Shang-Chiho. K němu se připojuje Stella Meghie, která je podepsaná pod snímek Fotografie, případně pod epizody seriálů Minx či Nesvá. Objevila se také zvěst, že by se mezi režiséry mohl zařadit ještě James Ponsoldt, ale to zatím není potvrzené. Pro Wonder Mana má vzniknout celkem 10 epizod.

Pokud jde o obsazení, delší dobu je známo, že hlavní roli herce Simona Williamse ztvární Yahya Abdul-Mateen II. Vedle něj se také vrací Ben Kingsley jako Trevor Slattery. Mezi postavami série má vystupovat také Simonův agent, jenž má být ústředním záporákem. Nedávno se šuškalo, že by adeptem na roli mohl být Bob Odenkirk, později se objevila zvěst, že by mezi kandidáty měl figurovat také Ed Harris.

Dále má v sérii vystupovat také Eric Williams, Simonův bratr, z něhož se v komiksech posléze stává padouch Grim Reaper. Adeptem na roli je podle zákulisních drbů Demetrius Grosse (Straight Outta Compton). Postava Simona má být součástí ansámblu jakéhosi televizního seriálu a jeho nespecifikovaná herecká kolegyně má být hlavní ženskou figurou série Wonder Man. Představitelka se hledá. A nezávisle na tom, byla podle insidera Daniela Richtmana Marvelem oslovena Courtney Cox (Monica z Přátel), aby ve Wonder Manovi ztvárnila nějakou jinou, blíže nespecifikovanou roli.

V komiksech se Wonder Man objevuje od roku 1964. Občanským jménem je známý jako Simon Williams a začínal jako záporák, když se jej Baron Zemo rozhodl využít jako nástroj pro své plány. Změnil jej z obyčejného člověka na bytost vytvořenou z pevné ionické energie. To mu dalo nadlidskou sílu, výdrž a odolnost, schopnost metat výboje a později také létat. V boji je často schopný postavit se Thorovi, Hulkovi, Iron Manovi či Captain Marvel. Williams záhy odmítl svého zlého pána a rozhodl se přidat na stranu Avengers. Zajímavé je, že v civilním životě je (v některých příbězích) celebritou, protože pracuje jako kaskadér a herec. V komiksech je často spojovaný s Visionem, protože měli značně podobnou životní energii. Někdy postavy vystupovaly skoro jako bratři a v Simonovi se probudily city k Wandě Maximoff.

Titulní foto: Komiksová předloha

Zdroje: Deadline, Daniel Richtman, Discussing Film

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu