Ant-Man a Wasp: Quantumania – Na malého hrdinu čeká hrozba, s jakou se jindy potýkají všichni Avengers dohromady

Ant-Man a Wasp: Quantumania – Na malého hrdinu čeká hrozba, s jakou se jindy potýkají všichni Avengers dohromady | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kang bude úplně novým druhem marvelovského padoucha. Neválčí jen s hrdiny, ale i se svými alternativními verzemi.

Pátá fáze filmového světa Marvelu začíná spolu se snímkem Ant-Man a Wasp: Quantumania. Proč právě s tím? Protože si to podle marvelovského šéfa Kevina Feigeho jednoduše zasloužil. Už to není jen vedlejší humorná postavička, ale někdo, kdo se staví do čela marvelovského peletonu. Nicméně to, že na Scotta Langa (Paul Rudd) tentokrát míří všechny reflektory ještě neznamená, že by nebyl maléru a s potížemi si hravě poradil. Naopak. Film je koncipovaný jako týmové snímky s Avengers, až na to, že je Scott na všechny problémy úplně sám, jen s pomocí svojí rodiny. Nový padouch Kang (Jonathan Majors) patří ve světě Marvelu k těm nemocnějším a Ant-Man je ten asi nejméně vhodný hrdina, který by se proti němu měl stavět.

Co od Kanga máme čekat? Jakmile Marvel otevřel mnohovesmír (paralelní reality), stal se Kang podle Feigeho samozřejmou volbou. Je to nový typ protivníka, úplně jiný záporák, než na jaké jsme dosud byli zvyklí. Zajímavé je, že nebojuje pouze proti hrdinům, ale jednotlivé varianty Kanga z různých paralelních světů válčí také proti sobě navzájem. Konkrétní Kang v Quantumanii je extrémně mocný, ale potkáváme jej v momentě, kdy se snaží získat zpátky plný rozsah svých sil. Jeho loď mu umožňuje cestovat kamkoliv a do jakékoliv doby, avšak potřebuje ji znovu zprovoznit. Zdá se, že by k tomu mohly posloužit Pymovy částice, které dosud poháněly Ant-Manovo zmenšování a cestování napříč dimenzemi a časem.

Podle samotného Majorse Kang do příběhu vnese konflikt a to v pořádném měřítku. Nebavíme se o souboje muže proti muži, ale o bitvě rozdílných životních přístupů, toho, jakým způsobem se nadále bude žít život. A Kang je rozhodnutý, že bude po jeho. Kangova Dynatie začíná.

Nový padouch nicméně nebude jediným nováčkem, jehož v Kvantové říši potkáme. Na scénu vstoupí také telepat Quaz (Jackson Harper) a Jentorra (Katy O’Brian), bojovnice za svobodu, která se v miniaturní metropoli Kvantové říše staví proti bezpráví, které sem Kang vnesl. Obě postavy si můžete prohlédnout na společné fotografii dole v galerii a ve starším článku jsme k nim psali něco málo bližšího. Specifickou roli v tom všem potom hraje Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer), která nedobrovolně strávila v Kvantové říši řadu let a má s Kangem nedořešené účty.

Krom zajímavostí o zápletce tvůrci odhalili také nové fotografie, které můžete vidět dole v galerii, a zveřejněný byl krátký nový teaser.

Ant-Man a Wasp: Quantumania oficiálně startuje 5. fázi filmového světa Marvelu. Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se vracejí jako superhrdinští partneři Ant-Man a Wasp. Spolu s rodiči Hope, Hankem Pymen (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), se celá rodina i s Cassie Lang (Kathryn Newton) ocitá v Kvantové říši. Tam na ně čekají zbrusu nová stvoření a dobrodružství, jež je pošle daleko za hranice toho, co považovali za možné. Jonathan Majors se připojil jako Kang. Dále hrají Randall Park a Bill Murray. Režíruje Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. Datum premiéry je naplánováno na 16. března 2023.

Foto: Marvel Studios

Zdroje: Empire I, II, III, IV

Galerie: 6

Ant-Man a Wasp: Quantumania – Na malého hrdinu čeká hrozba, s jakou se jindy potýkají všichni Avengers dohromady | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Na malého hrdinu čeká hrozba, s jakou se jindy potýkají všichni Avengers dohromady | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Na malého hrdinu čeká hrozba, s jakou se jindy potýkají všichni Avengers dohromady | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Na malého hrdinu čeká hrozba, s jakou se jindy potýkají všichni Avengers dohromady | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Na malého hrdinu čeká hrozba, s jakou se jindy potýkají všichni Avengers dohromady | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Na malého hrdinu čeká hrozba, s jakou se jindy potýkají všichni Avengers dohromady | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu