Superman: Šéf DC oznámil, že sám napíše film s úplně novým hercem

Superman: Šéf DC oznámil, že sám napíše film s úplně novým hercem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Henry Cavill se jako Superman nevrátí. Postava je pro DC Studios prioritní.

Situace v DC Studios se nadále vyvíjí. Celá komiksová značka prodělává přechodovou fázi od starého režimu k novému. Minulý týden jsme se dozvěděli, že se ruší Wonder Woman 3 a potenciálně další projekty. Od té doby se k situaci objevila celá řada dalších podrobností a nejrůznější zákulisní drby, přičemž některé z nich už povolané osoby stačily vyvrátit. Celou situaci určitě ještě blíže rozebereme, teď je tu nicméně jedna velká a jednoznačná novinka.

Sám nový kreativní ředitel DC Studios James Gunn oznámil, jak to dál bude se Supermanem. S ikonickým hrdinou se chystá úplně nový film. Přípravy jsou v rané fázi. Snímek se zaměří na mladšího Supermana a postavu nebude hrát Henry Cavill. Herec se se studiem sešel a existuje možnost, že spolu nějakým způsobem v budoucnu opět naváží spolupráci. Z vyjádření, které zveřejnil sám Cavill to nicméně vypadá, že jeho supermanovská kariéra je pro tuto chvíli uzavřena. Snímek nebude znovu vysvětlovat Supermanův zrod. Scénář píše přímo James Gunn, režisér se momentálně hledá.

James Gunn je Supermanův velký fanoušek. O víkendu slavil 44. výročí slavný film Richarda Donnera a Gunn snímek pochválil a vzpomněl si na to, že v době premiéry pro něj byl minimálně stejně důležitý jako Star Wars. Gunn také řekl, že Superman je pro DC Studios zřejmě tou největší prioritou.

The Hollywood Reporter připomíná, že když v roce 2018 po dočasném propuštění od Strážců Galaxie 3 studio Warner Bros. Gunna poprvé najalo, nabídlo mu ke zpracování právě Supermana, ačkoliv si James nakonec raději vybral The Suicide Squad. THR dále uvádí, že existuje i taková varianta, že Gunn nakonec nového Supermana i zrežíruje. Dle zákulisních drbů sice má film pojednávat o mladším Clarku Kentovi, nicméně má se odehrávat už v Metropolis, nikoliv ve Smallville. Magazín dále dodává, že ve Warneru prozatím nebyl zrušený vývoj filmu s černošským Supermanem, který před delší dobou začali připravovat scenárista Ta-Nehisi Coates a producent J.J. Abrams.

Titulní foto: Superman 1978

Zdroje: James Gunn, James Gunn II, Henry Cavill, The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu