Ant-Man a Wasp: Quantumania: Trailer je konečně oficiálně zveřejněný

Ant-Man a Wasp: Quantumania: Trailer je konečně oficiálně zveřejněný | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Marvel pro dobrodružství v mikro světě zveřejnil také novou synopsi, plakát a fotky.

Marvel promítal už dvakrát ukázku pro Ant-Man a Wasp: Quantumania. V obou dvou případech v uzavřené společnosti, pouze pro fanoušky na neveřejných akcích. Vždycky z prezentací unikl minimálně textový popis, teď je ale první upoutávka konečně oficiálně venku. Přímo od Marvelu a v HD. V některých pasážích se video prakticky shoduje s tím, co jsme slyšeli například o upoutávce z výstavy D23, v jiných se liší.

Ukázka rychle shrne, že po událostech Avengers: Endgame je Scott Lang (Paul Rudd) celebritou s pohodlným životem. Všechno se ale opět obrátí vzhůru nohama, když Scotta a jeho nejbližší vcucne Kvantová říše. Ta je vykreslená v upoutávce opravdu barvitě, jako mix dalekých galaxií, podvodního života, zvětšených tělesných útrob a psychedelických výjevů ala Doctor Strange. Místy také snímek v traileru připomíná Lokiho, což bude nejspíš dané zvoleným hudebním doprovodem a stejným manipulátorem v pozadí.

Trailer ukazuje, že Scott, Hope (Evangeline Lilly) a Cassie nakonec všichni obléknou superhrdinské obleky a unisono se postaví nebezpečí. Poodhaluje se nám život, jaký v Kvantové říši měla v minulosti Janet. Poprvé se v ukázce mihne postava Billa Murrayho. Vidíme rozsáhlé civilizace, jež se v Kvantové říši rozprostírají. A co je nejdůležitější, konečně se nám pořádně ukazuje také padouch Kang, jenž bude úhlavním nepřítelem marvelovského světa až po Avengers: Secret Wars.

Krom traileru byly zveřejněny také plakát a fotky, které najdete dole v galerii. A dočkali jsme se nové oficiální synopse. Ta je dole pod trailerem.

Ant-Man a Wasp: Quantumania oficiálně startuje 5. fázi filmového světa Marvelu. Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se vracejí jako superhrdinští partneři Ant-Man a Wasp. Spolu s rodiči Hope, Hankem Pymen (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), se celá rodina i s Cassie Lang (Kathryn Newton) ocitá v Kvantové říši. Tam na ně čekají zbrusu nová stvoření a dobrodružství, jež je pošle daleko za hranice toho, co považovali za možné. Jonathan Majors se připojil jako Kang. Dále hrají Randall Park a Bill Murray. Režíruje Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. Datum premiéry je naplánováno na 16. března 2023.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 7

Ant-Man a Wasp: Quantumania: Trailer je konečně oficiálně zveřejněný | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania: Trailer je konečně oficiálně zveřejněný | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania: Trailer je konečně oficiálně zveřejněný | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania: Trailer je konečně oficiálně zveřejněný | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania: Trailer je konečně oficiálně zveřejněný | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania: Trailer je konečně oficiálně zveřejněný | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania: Trailer je konečně oficiálně zveřejněný | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest