Thunderbolts: Tým Marvel padouchů odhalil obsazení a první obrázek

Thunderbolts: Tým Marvel padouchů odhalil obsazení a první obrázek | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Prohlédněte si složení týmu antihrdinů, určených na špinavou práci v marvelovském podsvětí.

Marvel sice na Disneyho výstavě D23 neřekl vůbec nic o příštích Avengers, ale jednu týmovku přeci jen blíže představil. Dočkali jsme se odhalení složení týmu Thunderbolts, nebo přinejmenším jeho velké části. Kdo tedy bude v těchto „Avengers naruby“ vystupovat a dělat pro Marvel špinavou práci, se kterou by si opravdoví hrdinové nechtěli mazat ruce?

Tým dává dohromady Julia Louis-Dreyfuss jako Valentina Allegra de Fontaine, jakási alternativa k Nicku Furymu, jež se poprvé představila v minisérii The Falcon and the Winter Soldier a okamžitě začala verbovat posily pro svůj tým. Právě z The Falcon and the Winter Soldier přicházejí U.S. Agent (Wyatt Russell) a Winter Soldier (Sebastian Stan). Ten je mimochodem podle Marvelu z celé skupiny „ten nejstabilnější“, takže se asi můžeme těšit na to, že se spolu do boje pustí pořádný pytel blech.

Druhou největší porci posil Valentina nabrala v Black Widow, kde se také na chvilku mihla. Vracejí se Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Kromě nich bude členem týmu ještě Ghost (Hannah John-Kamen), jež se nám představila v Ant-Man and the Wasp. Insider Daniel Richtman tvrdí, že se vrátí také Helmut Zemo (Daniel Bruhl), ale oficiálně to na D23 potvrzeno nebylo. Dole v galerii je artwork s celým týmem, který byl na D23 zveřejněný.

Natáčení snímku odstartuje začátkem příštího roku. Scénář píše Eric Pearsons, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 25. 7. 2024.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 5

Thunderbolts: Tým Marvel padouchů odhalil obsazení a první obrázek | Fandíme filmu Thunderbolts: Tým Marvel padouchů odhalil obsazení a první obrázek | Fandíme filmu Thunderbolts: Tým Marvel padouchů odhalil obsazení a první obrázek | Fandíme filmu Thunderbolts: Tým Marvel padouchů odhalil obsazení a první obrázek | Fandíme filmu Thunderbolts: Tým Marvel padouchů odhalil obsazení a první obrázek | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest