D23: Víkend bude plný novinek od Marvelu, Star Wars a Disneyho

D23: Víkend bude plný novinek od Marvelu, Star Wars a Disneyho | Fandíme filmu
Marvel
V sobotu a neděli nás čeká hromada zpráv k filmům a seriálům od značek, které patří Mickey Mouseovi.

V létě proběhl Comic-Con v americkém San Diegu, kde některá filmová studia v čele s Marvelem představovala svoje chystané novinky. Teď je tu další akce, během které se v krátkém časovém horizontu dočkáme hromady upoutávek, oznámení a dalších zajímavostí. Výstava D23 je zaměřená čistě na Disneyho a jeho impérium. Na co se od pátku do neděle můžeme těšit?

První velký panel proběhne v noci z pátku na sobotu, kdy krátce po půlnoci budou představeny novinky Pixaru a Disneyho. Prostor pravděpodobně budou mít rodinné filmy jako Hokus pokus 2, Malá mořská víla nebo Haunted Mansion, které už jsou na dohled. Kdyby chtěl Disney diváky překvapit, může ukázat něco z hrané Sněhurky, odhalit něco o Lvím králi 2 nebo hraném Herkulovi. Opravdu velký překvapením by bylo oznámení dalších Pirátů z Karibiku či Trona. Naopak s jistotou můžeme očekávat materiály k novým animákům od Disneyho i Pixaru. V pátek krom toho budou mít prezentaci také Simpsonovi nebo marvelovské videohry.

V sobotu můžeme očekávat novinky o pokračování Zootopie a možná o chystaném animovaném seriálu se Spider-Manem. Největší pozornost nicméně bude přitahovat prezentace, jež je naplánována na 19:00 našeho času. Během ní budou představeny novinky od 20th Century Studios, od Lucasfilmu a od Marvelu. Prezentace by měla trvat dvě hodiny a právě tady mohou být představeny největší zajímavosti.

Program pro 20th Century Studios je jasný. Prostor téměř jistě dostane Avatar: The Way of Water. Potenciálně se může předvést Amsterdam, Clue nebo nová Noc v muzeu. A kdyby v Disneym měli štědrou náladu, mohou se podělit o novinky k příští Planetě opic nebo třeba chystanému Vetřelci. U Lucasfilmu by velkým tahákem byly nějaké pořádné novinky o Indianu Jonesovi 5. Alespoň název filmu, nové fotky, popřípadě rovnou trailer. Příjemným překvapením by bylo také oznámení nějakého celovečerního Star Wars filmu. Jako určitou jistotu nicméně můžeme brát snad jedině zprávy ke Star Wars seriálům. Bez potíží se může představit blížící se Andor, o něco zajímavější by byl trailer pro třetí řadu The Mandaloriana a největší „divočina“ by byly nějaké pořádné zprávy k chystaným novinkám, jako jsou Ahsoka, The Acolyte nebo Skeleton Crew.

Kapitolou samou pro sebe jsou pak novinky od Marvel Studios. Na internetu už najdete celou řadu „zaručeně pravých“ drbů o tom, co studio předvede. Opravdu solidní vodítka ale v tuhle chvíli nemáme. Můžeme toliko vycházet ze selských úvah. Black Panther: Wakanda nechť žije, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Strážci Galaxie 3 a The Marvels jsou ty chystané filmy, které už jsou natočené a v případě zájmu může studio z pořízeného materiálu sestříhat trailery. Chystané filmy jako Blade, Thunderbolts nebo Fantastická čtyřka by mohly odhalit širší obsazení. O příštích dvou Avengers filmech se zřejmě nic moc nedozvíme, avšak pokud Marvel bude chtít překvapit, může odhalit, jaké filmy chystá do dosud prázdných míst nedávno zveřejněného harmonogramu. Popřípadě může oznámit něco o dosud opomíjených novinkách, jako jsou Deadpool 3, popřípadě další X-Meni.

No a pak je tu ještě seriálová stránka věci, kde jsou možnosti snad ještě nabitější. Prakticky na dohled jsou halloweenský speciál Werewolf by Night a vánoční speciál se Strážci Galaxie. Pokud by tyhle novinky měly být divákům blíže představeny při nějaké „slavnostní“ příležitosti, pak teď je ta chvíle. Série Secret Invasion má startovat začátkem příštího roku, první trailer tak určitě není vyloučený. Série Echo a Iron Heart jsou v různé fázi natáčení, takže by teoreticky také mohly ukázat nějaké záběry. A kdyby v Disneym chytli slinu, mohou odhalit něco nového o Agatha: Coven of Chaos, Daredevil: Born Again, Armor Wars, Wonder Manovi, Novovi nebo seriálu z Wakandy.

Neděle pak už bude spíš takový dojezd, kdy především budeme doklepávat novinky z předchozích dní. Menší panely budou mít Tron a American Horror Story, tak třeba cokoliv zazní o jejich budoucnosti, ale jinak velké novinky během nedělního dne nečekejte. Dejte v komentářích vědět, v jaká odhalení na D23 doufáte a během víkendu se stavte u nás na webu, budeme postupně všechny novinky lifrovat směrem k vám.

Titulní foto: Marvel Studios

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest