Fantastická čtyřka údajně našla svého režiséra

Fantastická čtyřka údajně našla svého režiséra | Fandíme filmu
20th Century Studios
Marvel dle zákulisních zvěstí sáhne do vlastních řad.

Fantastická čtyřka přišla v dubnu o režiséra a od té doby se řeší, kdo Jona Wattse nahradí. Na definitivní odpověď stále čekáme, nicméně server The Direct přišel se zákulisní zvěstí, podle níž by měl pozici získat Matt Shakman. V čem je háček? The Direct obvykle dělá rozhovory nebo agreguje zprávy odjinud, ale nepatří mezi prověřené zdroje zákulisních informací. Žádný velký insider se dosud ke zprávě nevyjádřil. Zatím tvrzení The Direct musíme brát jako drb, ze kterého možná vůbec nic nebude.

Kdyby se informace potvrdila, asi by to dávalo smysl. Shakman je zkušený režisér, který dlouhá léta pracuje na úspěšných seriálech, jako jsou It's Always Sunny in Philadelphia, Dr. House, Dobrá manželka, Hra o trůny nebo Banda. Pro Marvel natočil všechny epizody WandaVision a vypadalo to, že obě strany byly spokojené. WandaVision doteď patří mezi nejlépe hodnocené marvelovské série a režiséři odkojení televizí umějí přesně to, co od nich Marvel požaduje – přinést nějaké vlastní nápady a řemeslnou zkušenost, ale zároveň se zapojit do předem daného systému a nebát se kolaborace. Shakman od natáčení WandaVision dostal nabídku připravit příští Star Trek, popřípadě nastartovat seriál ze světa Godzilly. To napovídá, že je Hollywood přesvědčený, že je Matt na velké úkoly připravený.

Dopadne to nakonec? Nechme se překvapit.

Fantastická čtyřka je první superhrdinský příběh, který vznikl v roce 1961 pod nově zavedenou značkou Marvel Comics. Autory postav jsou scenárista Stan Lee a výtvarník Jack Kirby. Hrdinové jsou tradičně vykreslováni jako dysfunkční, ale milující rodinná jednotka. Během vesmírné mise je čtveřice ozářená kosickými paprsky, které jí dávají nadlidské síly. Z Reeda Richardse se stává Mister Fantastic s natahovacím tělem. Sue Storm, Reedova manželka, je známá jako Invisible Woman a dokáže se zneviditelnit. Její mladší bratr Johnny Storm si říká Human Torch a umí na povel vzplanout. Čtveřici uzavírá Ben Grimm, Reedův blízký přítel a spolužák, který se natrvalo změnil v kamenné monstrum a říká si The Thing. Dobrodružství Fantastické čtyřky se hodně točí kolem vědeckých probémů a jejími tradičními záporáky jsou Doctor Doom, Galactus a Annihilus. Pro film byla skupinka zpracována celkem třikrát, v roce 1994, v letech 2005 a 2007 a v roce 2015. Ani jeden z filmů neměl dobré recenze a dosud se nepodařilo ze značky udělat hit.

Foto je ilustrační, starší zpracování Fantastické čtyřky

Zdroj: The Direct

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest