Ironheart: Nová zbroj na fotkách z natáčení

Ironheart: Nová zbroj na fotkách z natáčení | Fandíme filmu
Marvel Studios
Na fotkách se ukázal také padouch minisérie.

Natáčení minisérie Ironheart je v plném proudu. První fotky z placu nám ukázaly jen neurčité kulisy, teď ale přišla naopak pořádná nálož! Jak si můžete prohlédnout níže, fotografům se podařilo zachytit ústřední hrdinku Riri Williams (Dominique Thorne) i s její podomácku vyrobenou zbrojí. Na některých fotkách je jí pouze část a zbytek doplní triky v postprodukci. Jiné fotografie nicméně ukazují zbroj v celé její kráse. Je dost robustní, takže je patrné, že Riri s vývojem svojí technologie ještě není tak daleko, jako býval Tony Stark. A souběžně je patrné, že je zbroj poskládaná z materiálu, který se Riri podařilo někde uškudlit, tohle není žádný Tonyho naleštěný kousek.

Další fotky potom ukazují Anthonyho Ramose. O tom jsme s jistotou dříve věděli, že dostal „klíčovou roli“. Fotky z natáčení a informace serveru The Cosmic Circus nicméně potvrzují, že hraje antagonistu jménem The Hood. Pod touhle přezdívkou v komiksech vystupuje Parker Robbins, což postava z magického koutu marvelovského světa. Parker nosí magické boty a plášť s kapucí, které ukradl démonovi. Ty mu umožňují se teleportovat a zneviditelnit. V komiksech postava také vystupuje jako vládce kriminálního podsvětí.

Stále se spekuluje o tom, že Alden Ehrenreich by v sérii mohl vystupovat jako Ezekiel Stane. Insider Daniel Richtman potom tvrdí, že série má mít výrazné nadpřirozené elementy a má pojednávat o střetu mezi technologií a magií.

Marvel minisérie Ironheart navazuje na Iron Manův odkaz. V komiksech je Riri Williams patnáctiletá geniální dívka, která přes svůj nízký věk má stipendium na prestižní inženýrské universitě MIT. Tam po kouscích ukradne dost materiálu na to, aby dokázala vlastnoručně vyrobit ironmanovské brnění. Když se za ní konečně pustí školní ochranka, tak uprchne a sama následně zabrání dvěma trestancům v útěku z vězení. Svůj oblek nadále vylepšuje a brzy se o ní dozví Tony Stark, který ji podporuje (to by ve filmech logicky muselo být pozměněno). Přijala kódové označení Ironheart. O sérii zatím bylo odhaleno, že ústřední úlohy se zhostí Dominique Thorne. Dále hrají Mammy Montana, Anthony Ramos, Alden Ehrenreich, Shea Couleé a Lyric Ross. Scenáristkou série je Chinaka Hodge. Produkuje Ryan Coogler. Předpokládá se, že série bude uvedena v roce 2024.

Foto: Dominique Thorne jako Riri Williams ve filmu Black Panther: Wakanda nechť žije

Zdroje: The Cosmic Circus, Daniel Richtman

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu