BRZRKR: Masakr s Keanu Reevesem inspirují Matrix či Fontána

BRZRKR: Masakr s Keanu Reevesem inspirují Matrix či Fontána | Fandíme filmu
Boom! Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Keanu Reeves na Comic-Conu pohovořil o „svém“ komiksu, podle něhož se chystá krvavý film pro Netflix.

Už jsme vás informovali o tom, jak Keanu Reeves na Comic-Conu překvapil fanoušky novým teaser trailerem pro Johna Wicka 4. Oficiálně však byl zapsaný na program se svým komiksem BRZRKR.

Reeves dostal nápad na postavu, která trhá ruce a proráží hrudníky holou pěstí. Postavu, která se snaží zjistit, kdo vlastně je a získat zpátky své lidství. V roce 2017 Keanu nabídl námět komiksovému vydavatelství Boom! Studios. To jej spojilo s výtvarníkem Ronem Garneym a scenáristou Mattem Kindtem. Garneyho k projektu přilákalo epické měřítko, Kindta především zajímavý závěrečný zvrat.

Komiksová minisérie začala vycházet v březnu 2021, má mít dohromady celkem 12 čísel a běžet má až do roku 2024. Tím to ale nekončí. Chystá se také román, dvě řady animované série a celovečerní hraný film pro Netflix, kde si Keanu zahraje hlavní roli. Scénář filmu píše Mattson Tomlin, jenž je podepsaný pod Projektem Power nebo pod Matka versus Android. Tomlin na Comic-Conu řekl, že zbožňuje Keanu Reevese a hodně pro něj znamenají jeho předchozí filmy. Inspirací pro BRZRKR tak byly předchozí Reevesovy filmy jako Matrix, ale také snímky, v nichž nějak figuruje téma věčnosti, jako například Fontána nebo Strom života. Zatím nevíme, kdy film uvidíme.

Protagonistou komiksu je muž jménem B, který je napůl smrtelník a napůl bůh. Válečník je stár osmdesát tisíc let a již od počátku z neznámého důvodu zápasí s věčným sklonem k násilí. Po staletí putování po Zemi se hrdiny ujala americká vláda, jež jej vysílá na ty nejnebezpečnější mise a oplátkou mu za to slíbila to, po čem léta tak dlouho touží – pravdu o jeho dlouholeté existenci a způsob, jak ji ukončit.

Foto: Boom! Studios

Zdroje: Deadline, Collider

Galerie: 6

BRZRKR: Masakr s Keanu Reevesem inspirují Matrix či Fontána | Fandíme filmu BRZRKR: Masakr s Keanu Reevesem inspirují Matrix či Fontána | Fandíme filmu BRZRKR: Masakr s Keanu Reevesem inspirují Matrix či Fontána | Fandíme filmu BRZRKR: Masakr s Keanu Reevesem inspirují Matrix či Fontána | Fandíme filmu BRZRKR: Masakr s Keanu Reevesem inspirují Matrix či Fontána | Fandíme filmu BRZRKR: Masakr s Keanu Reevesem inspirují Matrix či Fontána | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu