Top Gun 3 v tuhle chvíli není v plánu

Top Gun 3 v tuhle chvíli není v plánu | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Herci vyprávějí o strachu ze smrti a neustálém zvracení, které při natáčení zažívali.

Úspěch Top Gunu: Maverick je naprosto fenomenální. Jen k dnešnímu dni snímek utržil přes 907 milionů dolarů. A nezastavuje. Miliardová tržba je jistotou a snímek bude reálně bojovat o pozici komerčně nejúspěšnějšího bijáku letošního roku. Automaticky se tak nabízí otázka: Bude i trojka?

Producent Jerry Bruckheimer zatím pro milovníky rychlosti nemá dobré zprávy. Pro server Deadline řekl, že momentálně se nic nechystá a studio si pouze užívá nebývalý úspěch. Když se ale podíváme na situaci hollywoodskými brýlemi, tak další film působí nevyhnutelně. Úspěch je až příliš velký a zrovna studio Paramount potřebuje hity jako sůl. Podobné žně zažívalo naposledy v době, když ještě Transformers byli v kurzu. Můžeme se tedy spolehnout, že se nějaký manažer ve studiu přinejmenším pokusí další pokračování přivést do vývoje. Maverick představil celou generaci mladších pilotů, kde nechybělo několik charismatických osobností, takže i kdyby už se Tom Cruise před kameru nehrnul, je tu hned několik adeptů, kteří jej mohou zastoupit.

Tedy samozřejmě za předpokladu, že o to budou stát. I v posledním kolečku rozhovorů herci hlásili, že natáčení vůbec nebylo snadné. Glen Powell (Hangman) pro Mirror řekl, že vedle ocelového Cruise si všichni ostatní připadali jako třasořitky. I když si herci prošli intenzivním tréninkem, na velké přetížení ve stíhačce nebyli připravení a zvraceli jako diví. Zvládali maximálně jeden let denně. Cruise ve stíhačce seděl třikrát denně a ani to s ním nehnulo. A to se bavíme jen o nevolnosti.

Miles Teller (Rooster) pro LADBible řekl, že v jednu chvíli byl přesvědčený, že vyloženě zemře. Točil zrovna manévr, kdy stíhačka letí střemhlav k zemi a na poslední chvíli to vybere. Zkušení piloti prý manévr cvičí prakticky denně, takže není tak nebezpečný, jak by se mohl na první pohled zdát, nicméně když se stroj řítil k zemi poprvé s hercem na palubě, tak Miles podle svých slov naprosto přestal hrát a jen vyděšeně čekal na svůj zdánlivě nevyhnutelný konec. Létání běžným dopravním letadlem prý od té doby působí jako to největší pohodlíčko.

Na závěr si ještě pusťte další z řady krátkých filmů o filmu:

Foto: Paramount

Zdroje: Deadline, Mirror, LADBible

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu