El Muerto: Další céčkový Spider-Manův oponent dostane vlastní film

El Muerto: Další céčkový Spider-Manův oponent dostane vlastní film | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 2 obrázky
Svět Venoma se rozroste o dalšího druhořadého antihrdinu. Hlavní role obsazena.

První den amerického CinemaConu se nesl ve znamení studia Sony. Během dvouhodinové prezentace studio oznámilo řadu novinek, a to včetně úplně nového komiksového filmu ze světa Venoma. Snímek ponese název El Muerto a do hlavní role byl obsazený rapper Bad Bunny.

Pokud jste měli pocit, že točit samostatný film s Morbiem, Kravenem nebo Madame Web je úlet, pak vězte, že El Muerto je ještě daleko obskurnější postava ze Spider-Manových komiksů, která vystupuje všeho všudy ve zhruba tuctu sešitů. El Muerto bude zpracovaný čistě díky tomu, že studio bylo velice spokojené s tím, jak se Bad Bunny předvedl v očekávaném snímku Bullet Train a chtělo s portorickou hvězdou za každou cenu dál spolupracovat. Byl to sám Bunny, kdo se rozhodl, že si mezi marvelovskými komiksy najde nějakou latinskoamerickou postavu a nakonec objevil právě El Muerta. Studio po příležitosti rychle skočilo. Bad Bunny má nabitý diář, a tak by se mělo začít točit co nejdřív.

Osmadvacetiletý rapper se narodil jako Benito Antonio Martínez Ocasio. Veřejně publikoval svoji tvorbu od roku 2013 a ke hvězdám vystřelil v roce 2018, když se mu podařilo natočit spolupráci s Cardi B. Od roku 2021 se příležitostně účastní wrestlingových zápasů a od toho samého roku také vystupuje ve filmu. První roličku dostal v Rychle a zběsile 9, následovala pravidelná role v Narcos: Mexico a zdá se, že právě akčňák Bullet Train bude filmem, který jej definitivně nakopne k větší herecké kariéře.

El Muerto je okrajový antihrdina ze spidermanovských komiksů. Občanským jménem Juan-Carlos Estrada pochází z dlouhé linie luchadorů (mexičtí wrestlingoví zápasníci), kde se z generace na generaci předává maska, která svému nositeli předává moc El Muerta, neboli smrti. Aby člověk masku získal, musí při rituálu porazit El Dorada a ukázat, že je hoden. Juan-Carlos se však ve strachu odmítl s El Doradem utkat a hrozila mu za to smrt. Obětoval se za něj jeho vlastní otec a Juan-Carlos dostává ještě jednu příležitost. Aby napravil své předchozí odmítnutí, musí odhalit a ponížit nějakého maskovaného hrdinu. Podaří se mu uspořádat charitativní zápas se Spider-Manem. Ten jej během boje nešťastnou náhodou odešle rovnou do nemocnice, kde jej napadne El Dorado, ale spolu se Spider-Manem jej porazí.

Žádným dalším výraznějším komiksovým příběhem se El Dorado pochlubit nemůže a lze předpokládat, že Spider-Man v jeho filmu bude chybět. Zřejmě nás tedy čeká zkrátka a dobře příběh o wrestlerovi s magickou maskou. Může to dopadnout dobře? Vyloučeno samozřejmě není nic, ale po slabém zpracování Morbia je u komiksových filmů studia Sony těžké být optimistou…

Datum premiéry je stanovené na 12. ledna 2024 (u nás tedy zřejmě o den dříve), ale režisér nebo scenárista zatím oznámeni nebyli.

Titulní foto je ilustrační – komiksová předloha

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

El Muerto: Další céčkový Spider-Manův oponent dostane vlastní film | Fandíme filmu El Muerto: Další céčkový Spider-Manův oponent dostane vlastní film | Fandíme filmu El Muerto: Další céčkový Spider-Manův oponent dostane vlastní film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu