Thor: Love and Thunder – Koukněte na nové parádní brnění

Thor: Love and Thunder – Koukněte na nové parádní brnění | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Chris Hemsworth bude ve svém příštím dobrodružství zatraceně extravagantní!

Nová marvelovka Thor: Love and Thunder nám prostřednictvím promo obrázků v posledních týdnech postupně odhaluje vizuální zážitek, který si pro nás režisér Taika Waititi a jeho parťáci připravili. Postupně jsme mohli vidět plakát s hrdiny, podobu Valkyrie a nový pohled na Thora a Jane. Jenže to byl jen začátek. Thor (Chris Hemsworth) ve snímku zřejmě zažije slušnou módní přehlídku!

Thora uvidíme v civilním oblečení, které připomíná rockery z 80. let minulého století. Pak je tu nová podoba Thorovy zbroje, která celkem vypadá jako jeho dosavadní kostýmy, jen namísto chromově zářivého kovu volí brnění daleko komiksovější modrou barvu se zlatými/žlutými prvky. A to je prosím pěkně pořád ještě mezistupeň k ultimátní zbroji, již na sebe Odinův syn tentokrát navleče. Můžeme se totiž těšit, že k již představené zbroji přibudou ještě obrněné dlouhé rukávy v pastelově žluté barvě a především luxusní helma!

Lze si představit, že takhle vyvedený Thor možná už bude pro část publika těžko zkousnutelný. Na druhou stranu jde o postupný vývoj, kdy další a další marvelovky učí širokou veřejnost přijímat komiksovou estetiku jako něco, čeho se není třeba obávat. Thor teď vypadá jako určitý mix svého staršího já, jež už jsme u Marvelu mohli vidět v jeho tradiční „chromované“ helmě, v kombinaci se superhrdinou jménem Nova, či Hakwmanem od konkurenčního DC. Schválně dejte vědět v komentářích, co na novou podobu boha hromu říkáte. (Pohled na nový kostým Thora najdete dole v galerii).

Na plakátě dál dostáváme další pohled na Mighty Thor (Jane Foster), vlevo je nová superhrdinka Ms. Marvel, která se zatím také divákům příliš neukázala, a zdá se, že napravo do obrázku zasahuje nová podoba Black Panthera. Možná jde jen o barevné zkreslení, ale takhle na první pohled se zdá, že je kostým vyvedený spíše do modra než do černa.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 3

Thor: Love and Thunder – Koukněte na nové parádní brnění | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Koukněte na nové parádní brnění | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Koukněte na nové parádní brnění | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu