Indiana Jones: Bič má po Fordovi údajně převzít Phoebe Waller-Bridge

Indiana Jones: Bič má po Fordovi údajně převzít Phoebe Waller-Bridge | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Harrison Ford se po zranění opět vrací před kameru.

Vítejte v říši divokých drbů z britského bulváru. Ten má někdy k dispozici exkluzivní informace, ke kterým se nikdo jiný nedostane, ale zároveň si bez mrknutí oka neváhá kompletně vymýšlet, takže dopředu nikdy nevíte, na čem jste. Třeba o Jamesi Bondovi mívají Britové informace velmi dobré, tak třeba se trefili do černého i tentokrát, když přinášejí zprávy o Indianu Jonesovi, jehož pátý celovečerní film se momentálně točí právě v Británii.

Daily Mail s odkazem na své interní zdroje tvrdí, že Phoebe Waller-Bridge se má do budoucna stát novou vůdčí osobností celé archeologické série. Aktuálně v Indiana Jonesovi 5 hraje dosud nepřiblíženou hlavní ženskou postavu. Daily Mail tvrdí, že ve snímku hraje Jonesovu asistentku, jež by do budoucna měla převzít otěže. Značku prý čekají „velké, odvážné změny“.

Podobných drbů už tu byla řada. A nelze vyloučit ani to, že takový plán skutečně existuje. Avšak to ještě neznamená, že skutečně bude nakonec realizovaný. Indiana Jones a Království křišťálové lebky také naznačoval, že by sérii mohl převzít Shia LaBeouf a nestalo se. Harrison Ford je ikona a v čele značky působí nenahraditelně. Pokud by jej nevystřídal jiný muž, ale žena, byla by to cesta, jak se porovnávání vyhnout? Publikum je ale zároveň stále dost konzervativní a pro Disneyho jsou peníze na prvním místě, takže pokud by cítil, že diváci ženu v dobrodružné sérii nepřijmou, tak si na ni rozhodně nevsadí.

Většina fanoušků by si v ideálním světě nejspíš přála, aby Indy skončil spolu s Harrisonem Fordem, nicméně si můžeme být jistí, že ať už je budoucnost jakákoliv, ukončení Jonesovy ságy je to poslední, co by studio dopustilo. Žijeme v době, kdy je značka v Hollywoodu ta nejsilnější berná mince.

Sečteno, podtrženo, velkou šanci dávám přinejmenším tomu, že Phoebe ve filmu hraje Indyho asistentku, která rozhodně nebude pouze přidržovat šéfovi klobouk. Jestli se ještě postava někdy v budoucnu jakkoliv vrátí, to ukáže až čas. Pojďme raději k vyloženě jistým skutečnostem. Po tom, co si Ford před několika měsíci poranil rameno, je zpátky před kamerou. Informoval o tom deník The Sun. Zároveň platí, že minimálně pro tuto chvíli Disney navzdory natáčecím průtahům nijak neposunul datum premiéry – na posledně zveřejněné vývěsce je vše při starém. Tak snad se vše stihne zavčasu dotočit. Prozatím je štáb ještě v Anglii, ale začátkem října se má točit na Sicílii.

No a na závěr ještě jedna drobnůstka: Podle režiséra Jamese Mangolda je oznámení názvu Indiana Jonese 5 stále ještě daleko.

Indiana Jones 5 znovu představí Harrisona Forda jako populárního lovce pokladů, jenž se 28. 7. 2022 po čtrnáctileté pauze ještě jednou vrátí, aby (zřejmě) uzavřel současnou sérii dobrodružných příběhů. Režíruje James Mangold. Dále hrají Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Mads Mikkelsen, Boyd Holrook, Toby Jones, Antonio Banderas a Shaunette Renée Wilson. Hudbu složí John Williams.

Titulní foto je ilustrační

Zdroje: Daily Mail, James Mangold, The Sun, Disney, Indiana Jones 5 News,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu