Spojení Transformers a G.I. Joe je nevyhnutelné

Spojení Transformers a G.I. Joe je nevyhnutelné | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Je o tom přesvědčený dlouholetý producent sérií Lorenzo di Bonaventura.

Hračky Transformers i G.I. Joe vyrábí firma Hasbro. Filmy natočené na motivy svých hraček připravuje výhradně u studia Paramount. V době, kdy každý druhý hollywoodský producent touží pro svém provázaném univerzu se tak vyloženě nabízí natočení společného snímku, v němž by vystoupili jak G.I. Joe, tak Transformeři. Můžete namítat, že by to bylo přeplácané, ale ruku na srdce – to už jsou tyhle dvě značky teď, horší to asi být nemůže.

V roce 2013 producent Lorenzo di Bonaventura tvrdil, že si oba brandy vedou dobře, slučování tedy není třeba. V roce 2017 studio bylo přesvědčené, že ten správný okamžik stále ještě nenastal. Jak to vypadá teď? Vlastně pořád stejně. Zároveň ale di Bonaventura říká, že spojení značek je nevyhnutelné. V rozhovoru pro Uproxx uvedl:

Pravda je taková, že studio bylo vždy proti. Všechna dosavadní vedení Paramountu byla proti, protože vlastně berete dvě značky a děláte z nich jen jednu. Ale myslím si, že je to nevyhnutelné. Opravdu si to myslím. Jen si myslím, že nám zatím nedošly další zápletky, takže jejich spojení zatím nebylo potřeba. Nevím jak vy, ale podle mě Aliens vs. Predator poškodilo obě dvě [série]. Jsem už pamětník. Poučil jsem se. Ano, myslím si, že spojit [Transformers a G.I. Joe] je možné, o tom není pochyb. Vždycky, když pro jednu či druhou sérii začneme psát jakýkoliv nový scénář, tak se tahle varianta objeví. Pak ji odložíme a pak se zase připomene. Zajímavé je, že Steven Caple, které momentálně režíruje nové Transformers, je zároveň obrovský fanda G.I. Joe. A ptal se nás: ‚Proč to nespojíte?‘ A všichni mu odpovídali: ‚Nejdřív zkus natočit opravdu dobré Transformers, pak se můžeme bavit.‘ Takže možná Steven bude ten, kdo to rozlouskne, protože tak miluje obě série.“

Di Bonaventura má rozhodně pravdu v tom, že spojení je nevyhnutelné. Hollywood má zkrátka v povaze podobné komerční tahy zkoušet. A pokud by jedna (nebo dokonce obě) z hračkářských značek působila opravdu mrtvě, třeba poslední šanci dostane právě propojením s tou druhou. Tak si na to počkáme.

Zdroj: Uproxx

Galerie: 2

Spojení Transformers a G.I. Joe je nevyhnutelné | Fandíme filmu Spojení Transformers a G.I. Joe je nevyhnutelné | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu