Tom Holland se ucházel o roli ve Star Wars, ale konkurz totálně zvrtal

Tom Holland se ucházel o roli ve Star Wars, ale konkurz totálně zvrtal | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Komunikace s droidem očividně není pro každého.

Herec Tom Holland patří k nejperspektivnějším mladým hercům v současném Hollywoodu. Září v marvelovkách coby Spider-Man, dostává role v drahých blockbusterech a současně se nebojí ani náročnějších hereckých výzev. Dozajista o něm v budoucnosti ještě hodně uslyšíme, nicméně i jemu se přirozeně stane, že tu a tam neuspěje. Přesně to jej potkalo v případě snímku Star Wars: Síla se probouzí (Star Wars: The Force Awakens), kdy odhodlaně zavítal na casting, leč úplně se to nepovedlo. V rozhovoru pro Backstage sám přiznal, že rozhodně měl zájem o roli ve vesmírném blockbusteru J.J. Abramse, jenže námluvy trošku zazdil.

Vanity Fair / Apple
Tom Holland ve snímku Cherry

"Pamatuji si na konkurz na Star Wars. Mám dojem, že jsem se ucházel o roli, kterou následně získal John Boyega. Měl jsem předvést scénku, v níž moje postava komunikovala s androidem/droidem, kterého ztvárňovala jedna nejmenovaná dáma. Nadhodil jsem: 'Musíme se vrátit zpět na loď!' A ona posléze odvětila něco jako: 'Bleep, bloop, bloop, bleep.' Přišlo mi to strašně legrační a nemohl jsem se přestat smát. Nicméně jsem se cítil vlastně docela špatně, jelikož ona se vážně snažila být přesvědčivým droidem. Přirozeně jsem tu roli nedostal. Vskutku to nebyl můj nejlepší výkon."

Jak bylo řečeno, Holland si Finna v dobrodružství z předaleké galaxie nakonec nezahrál, avšak o rok později se prvně představil coby Spider-Man v komiksovce Captain America: Občanská válka, tudíž ronit slzy kvůli tomuto drobnému selhání určité nemusí. V blízké budoucnosti se rodák z Londýna objeví v dramatu Cherry a v dystopické sci-fi Chaos Walking.

Zdroj: Backstage

Foto: Lionsgate (Chaos Walking)

Star Wars: Síla se probouzí

14.12.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Tom Holland se ucházel o roli ve Star Wars, ale konkurz totálně zvrtal | Fandíme filmu Tom Holland se ucházel o roli ve Star Wars, ale konkurz totálně zvrtal | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest