Piráti z Karibiku: Johnny Depp skončil i jako Jack Sparrow

Piráti z Karibiku: Johnny Depp skončil i jako Jack Sparrow | Fandíme filmu
Walt Disney Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Deppova kariéra se rozpadá na kusy. Disney další spolupráci odmítá.

Herecké ex-eso Johnny Depp neprožívá zrovna nejšťastnější období a v blízké budoucnosti se situace pravděpodobně příliš nezmění. Hollywood od něj dává ruce pryč a talentovaný herec stále více zabředá do bahna osobních problémů. Současně na povrch vyplouvají některé nelichotivé skutečnosti, které eventuálnímu comebacku vskutku příliš nenahrávají. Netřeba asi připomínat skutečnost, že před pár týdny byl Depp "požádán" studiem Warner Bros., aby se vzdal role kouzelníka Grindelwalda v potterovské frančíze Fantastická zvířata a kde je najít. Nebude to ovšem jediná série, se kterou se bude muset sedmapadesátiletý potížista a rebel nadobro rozloučit, protože studio Disney dle informací serveru The Hollywood Reporter rezolutně odmítá Deppův návrat mezi piráty křižující nebezpečné vody Karibiku. Zapomenout prý máme i na cameo roličku, tudíž universum Pirátů z Karibiku se v příštích letech obejde bez Jacka Sparrowa - postavy, která celou sérii proslavila a díky níž se Disneymu sypaly do kapes miliony dolarů.

Walt Disney Pictures
Johnny Depp ve frančíze Piráti z Karibiku

Pravdou zůstává, že úspěšná frančíza již nějakou dobu lapala po dechu a změny přijít prostě musely. O Deppově odchodu se spekulovalo už před dvěma lety, přičemž sám herec i tehdy svaloval vinu na kontroverzní rozvodové tahanice s Amber Heard. I proto si Disney pojistil služby australské krásky Margot Robbie a hodlá se vydat jiným směrem. Scénář píše Christina Hodson (Bumblebee, Birds of Prey) a příběh by neměl mít prakticky nic společného s původní sérií. Universum přirozeně skýtá řadu možností a Deppův návrat doposavad nikdy nebyl kategoricky vyloučen. Nabízela se řada spinoffů, případně sequely, v nichž by si Depp připsal alespoň cameo či menší roličku. To se však zřejmě nestane.

Disney se totiž rozhodl, že Deppa také hodí definitivně přes palubu. Nicméně dle zákulisní šuškandy už studio Sparrowa plánovalo zaříznout dlouho před soudním řízením ohledně spojení "wife beater". Producent Jerry Bruckheimer ale stále doufal, že by se Depp mohl v sérii znovu objevit třeba jako vedlejší postava či si užít nějaký efektní cameo odchod. Nic z toho se patrně nestane, jelikož Disney spekulace rázně utnul hned v zárodku. Očividně nechce dávat všanc image a zatěžovat značku kontroverzemi, jež Deppa obklopují. Gigant zaměřený na rodinnou zábavu holt pro podobné výstřelky nemá pochopení, obzvláště ve chvíli, kdy váš finanční potenciál míří dlouhodobě ke dnu.

Zdroj: THR

Foto: Disney

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

28.06.2003 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Piráti z Karibiku: Johnny Depp skončil i jako Jack Sparrow | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Johnny Depp skončil i jako Jack Sparrow | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Johnny Depp skončil i jako Jack Sparrow | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Johnny Depp skončil i jako Jack Sparrow | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Johnny Depp skončil i jako Jack Sparrow | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Johnny Depp skončil i jako Jack Sparrow | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Johnny Depp skončil i jako Jack Sparrow | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Johnny Depp skončil i jako Jack Sparrow | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu