Predátor: Sérii o lovcích z vesmíru rozšíří nový celovečerní film

Predátor: Sérii o lovcích z vesmíru rozšíří nový celovečerní film | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 4 obrázky
Před dvěma lety návrat sci-fi zabijáka nedopadl zrovna nejlépe, tak snad čerstvě najatý režisérský talent odvede lepší práci.

Kolem značek bývalého studia 20th Century Fox bylo v noci z pátku na sobotu živo. Nejdřív jsme se dozvěděli, že Marvel Studios najali scenáristy pro Deadpoola 3 a následně zpravodaj Deadline přinesl zprávu, že se dočkáme také nového Predátora.

Nový film natočí Dan Trachtenberg. Scénář píše Patrick Aison. O snímku zatím nemáme prakticky vůbec žádné podrobnosti. Zatím uniklo ven pouze to, že by neměl navazovat na dva roky starého Predátora: Evoluci, který si u kritiků ani v pokladnách kin nevedl nijak zvlášť úžasně. Aison stojí za seriály Treadstone, Jack Ryan nebo Městečko Pines.

Dan Trachtenberg začínal jako filmový novinář, filmařsky se uvedl kraťasem Portal: No Escape, skvěle přijatá byla jeho Ulice Cloverfield 10. Potom jej zaměstnávaly seriály, když natočil epizodu Playtest pro Černé zrcadlo a piloty pro The Boys a Langdona. Trachtenberg je obecně považován za talentovaného tvůrce, nicméně to je i Shane Black, režisér Predátora: Evoluce, a stejně snímek nedopadl dobře. Tenkrát byly na vině především zásahy studia 20th Century Fox, tak doufejme, že pod novým vedením Disneyho budou mít filmaři o něco volnější ruce.

Predátor se poprvé představil v akční sci-fi z roku 1987, ve  kterém se jednotka vojáků v čele s Arnoldem Schwarzeneggerem uprostřed džungle utkala s mimozemským lovcem, vybaveným laserovou zbraní a důmyslnou kamufláží. V Predátorovi 2 z roku 1990 se parchantovi z vesmíru postavil Danny Glover v džungli velkoměsta. Snímky Vetřelec vs. Predátor (2004) a Vetřelci vs. Predátor 2 (2007) se inspirovaly stejnojmennou videoherní sérii a vedle lidí a Predátorů se v nich do krvelačných bojů zapojili také neméně slavní Vetřelci. Predátoři z roku 2010 nás zavedli mimo Zemi, když mimozemští válečníci unesli ty nejlepší pozemské bojovníky, aby si loveckou sezonu na cizí planetě pořádně vychutnali. A konečně v Predátorovi: Evoluce bojovali pozemšťané  s pomocí obyčejných Predátorů proti zmutovanému super predátorovi.

Foto: 20th Century Fox

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Predátor: Sérii o lovcích z vesmíru rozšíří nový celovečerní film | Fandíme filmu Predátor: Sérii o lovcích z vesmíru rozšíří nový celovečerní film | Fandíme filmu Predátor: Sérii o lovcích z vesmíru rozšíří nový celovečerní film | Fandíme filmu Predátor: Sérii o lovcích z vesmíru rozšíří nový celovečerní film | Fandíme filmu Predátor: Sérii o lovcích z vesmíru rozšíří nový celovečerní film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest