Ms. Marvel se pomaličku chystá před kamery

Ms. Marvel se pomaličku chystá před kamery | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 1 obrázek
Ačkoliv se o tom neustále spekuluje, doposavad nebylo potvrzeno, zda se Kamala Khan objeví v komiksovce Captain Marvel 2.

O marvelovce Captain Marvel 2 skoro nic nevíme vyjma toho, že scénář sepíše Megan McDonnell a premiéra by měla proběhnout 8. července 2022. Režisérské duo Anna Boden a Ryan Fleck, které je podepsáno pod jedničkou, se nevrátí, přičemž se dlouho spekulovalo o tom, že je nahradí režisérka seriálů Hra o trůny a Pozůstalí Michelle MacLaren. Nakonec to celé dopadlo úplně jinak a na režijní sesli usedne Nia DaCosta (Candyman). Fleck a Boden však patrně u Marvelu zůstanou, jelikož se proslýchá, že se chopí marvelácké série Ms. Marvel pro službu Disney+. Vzhledem k tomu, že finančně se Captain Marvel v pokladnách kin zadařilo, není důvod, proč by talentovaní tvůrci ze světa MCU utíkali pryč.

Série by se měla pravděpodobně začít natáčet v Atlantě ještě letos v listopadu. Castingové oddělení údajně maká na plné obrátky a snaží se urychleně vybrat představitelku hlavní role. Kamala Khan by tedy měla získat filmovou/televizní tvář v nejbližších týdnech .

Marvel Comics

Nehledá se ovšem pouze představitelka Ms. Marvel, ale obsazuje se i role jejího bratra Aamira a nejlepší přítelkyně Nakie. Pro Aamira se hledá muž (Pakistánec/Američan) ve věku 25-30 a pro Nakii slečna  (turecký/marocký/arabský původ) v rozmezí 16-20.

Neustále se též spekuluje o tom, zda se Ms. Marvel náhodou neobjeví ve druhém dobrodružství Captain Marvel alias Carol Danvers (v komiksech je zrod Ms. Marvel s Captain Marvel spojený). Tam by dle všeho neměla chybět dospělá Monica Rambeau, kterou jsme v jedničce viděli coby dítě v podání Akiry Akbar. Postava se představí už v minisérii WandaVision a střihne si ji Teyonah Parris. Spekuluje se o tom, že postava by měla hrát výraznou roli v MCU i nadále.

Zdroj: CBM, CBM II, SR I, SR II

Foto: Marvel Comics

Galerie: 2

Ms. Marvel se pomaličku chystá před kamery | Fandíme filmu Ms. Marvel se pomaličku chystá před kamery | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest