Mistr tajemna M. Night Shyamalan si vybral herce pro svou novinku

Mistr tajemna M. Night Shyamalan si vybral herce pro svou novinku | Fandíme filmu
Universal Pictures
Mladá nastupující generace hereckých talentů chce svoji nejbližší budoucnost spojit se Shyamalanovým projektem, o kterém nevíme ani "ň".

Chystaná novinka M. Night Shyamalana, proslulého režiséra mystériózních filmů, nabírá herecké obsazení. O snímku zatím prakticky nic nevíme a Shyamalan zůstává věrný svojí tajuplné pověsti. Už loni se se studiem Universal domluvil, že pro něj připraví dva nové filmy, které si bude sám financovat (stejně jako svých několik předchozích projektů), aby měl absolutní tvůrčí svobodu. O snímcích víme jen to, že by neměly být nijak propojené, a že by při jejich přípravě chtěl Shyamalan riskovat a nabídnout divákům netradiční zážitek. Původně měly být snímky uvedeny v letech 2021 a 2023, avšak minimálně termín stanovený na 26. února příštího roku už byl kvůli současné situaci zrušený a v tuhle chvíli není zřejmé ani to, kdy se začne natáčet. Teď tedy známe alespoň herecké obsazení.

Jako první byl serverem Collider odhalený Alex Wolff. Bratra Nata Wolffa známe ze série Jumanji, z novinky HBO Špatné vychování nebo z hororu Děsivé dědictví. Pak je tu Thomasin McKenzie, která na sebe nedávno skvěle upozornila rolí židovské uprchlice v Králíčkovi Jojo. Širší veřejnosti ji poznala v rodinném dramatu Beze stop a Edgar Wright si ji vybral do své letošní novinky Last Night in Soho. Pro Vicky Krieps dosud největším zářezem byla hlavní role v Niti z přízraků famózního P.T. Andersona. Krom toho jsme ji mohli zaznamenat třeba také v Kolonii po boku Emmy Watson. Eliza Scanlen vystřelila ke hvězdám rolí Beth March v Malých ženách a předtím zdárně držela krok s Amy Adams v minisérii Ostré předměty. A poslední do party je Aaron Pierre, doposud seriálový herec, kterého jsme mohli vidět třeba v Kryptonu.

Smlouvy s nikým z herců ještě nejsou definitivně uzavřené, avšak v dobách pozastaveného natáčení je času stále dost a dost a vesměs mladí umělci jistě rádi podpoří vývoj svojí kariéry rolí ve snímku stále ještě vysokoprofilového Shyamalana. Až bude o snímku známo víc, budeme vás informovat.

Zdroje: Collider, Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu