Django Unchained: Dva nové trailery

Django Unchained: Dva nové trailery | Fandíme filmu
Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx i Christoph Waltz se neskutečně baví. A my spolu s nimi. AKTUALIZACE 2: Ve filmu si zahraje Jonah Hill.

AKTUALIZACE 2: Od té doby co Jonah Hill začal hubnout, zkouší vedle komedií také vážné role. Už loni jsme ho viděli v Moneyballu, spolu s Martinem Scorsesem natočí drama The Wolf of Wall Street a teď jsme se dozvěděli, že si střihne menší roličku v Tarantinově Djangovi. Hill se o roli ve filmu ucházel už loni, jenže kvůli nabitému harmonogramu musel vycouvat. Situace se ale změnila, a tak je Hill zpátky. Akorát si podle všeho nezahraje roli Scottyho, o kterou se ucházel původně. (Zdroj: Deadline) Čerstvě jsme se také dozvěděli, že do české distribuce půjde snímek pod názvem Nespoutaný Django.

AKTUALIZACE: Přidáváme k dobru malou zajímavost. Zatímco se všichni domnívali, že Will Smith nevzal hlavní roli v Djangovi proto, že hraje na jistotu a bojí se vystoupit ze svojí škatulky sympatického hocha a natočit cokoliv kontroverzního, sám Smith tvrdí, že hlavní problém byl v tom, že si kvůli natáčení Men in Black 3 nemohl pořádně s Tarantinem sejít a celou věc s ním v klidu probrat. Jinak se prý domnívá, že jde o naprosto geniální scénář a zřejmě ho Django celkem lákal. Škoda Wille. Nebo ne? Muži v černém 3 už utržili celosvětově půl miliardy, takže smutno u Smithů doma určitě nebude. (Zdroj: Indie Wire)

Nedávno jsme Djanga viděli v prvním teaser traileru, teď jsou tu další dva. První, kratší, upoutávka je v zásadě jenom výňatkem z té rozsáhlejší, která má Djanga propagovat mezinárodně. Co se příběhu týče, už asi není příliš co odhalovat: Lovec odměn Schultz (Christoph Waltz) pátrá po partě zlodějíčků, Django (Jamie Foxx) ví, kde je najít, a když mu Schultz za cenou informaci přislíbí pomoc s hledáním odcizené manželky, dá to neobvyklá dvojka dohromady. Krom odhalení zápletky skrývají upoutávky také několik nových momentů, takže poprvé vidíme například slibované zápasy otroků, Djangovu ženu nebo Samuela L. Jacksona.

 

Django Unchained: 2 mezinárodní teasery

 

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu